• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

01.06.2020

07:53

STEFANOVO TELO NAĐENO JE NA AUTOPUTU "MILOŠ VELIKI", a njegova smrt krije JEDNU MISTERIJU

Vesti

STEFANOVO TELO NAĐENO JE NA AUTOPUTU "MILOŠ VELIKI", a njegova smrt krije JEDNU MISTERIJU

Podeli vest

Tragedija koja se u noći između petka i subote dogodila na autoputu "Miloš Veliki" potresla je Srbiju.

Stefan Petrović (22) koji je u petak oko ponoći poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki", nedaleko od naplatne rampe u Preljini, sahranjen je na Ateničkom groblju u Čačku. Brojna rodbina, prijatelji i poznanici, ispred porodičnog doma Petrovića u Atenici izjavljivali su saučešće neutešnim roditeljima - ocu Goranu i majci Slađani, i bratu Nemanji.
 

Stefan je nastradao kada je upravljajući svojim autom "opel astrom", izgubio kontrolu nad vozilom koje se kretalo iz pravca Beograda. Prvo je udario u zaštitnu ogradu dva puta, a potom je počeo da se prevrće. Tokom tumbanja Stefan je ispao iz auta, njegovo telo se našlo na kolovozu, dok je auto završio u kanalu pored puta, na krovu. Ne uočivši da se na kolovozu nalazi telo mladića, najmanje četiri vozača svojim vozilima pregazili su Stefana. Oni su slučaj odmah posle tragedije prijavili policiji i sačekali policijsku patrolu. Svi vozači su alkotestirani i utvrđeno je da nisu vozili pod dejstvom alkohola.

Foto: Anel Grbović

 

Još nije poznato da li je mladić bio živ u trenutku kada je ispao iz automobila, i da li je smrtonosne povrede zadobio nakon što su ga pregazila vozila.

- Stefan je bio divan mladić. Završio je geodeziju i radio je kao geometar u Beogradu - rekli su Stefanovi poznanici.

- Brat mu je saobraćajac i teško je podneo kada su mu javili da mu je brat poginuo. Bio je to jeziv prizor, kažu njegove kolege, iskusni saobraćajci, koji do sada nisu videli na uviđajima. Stefanova porodica doselila se u Atenicu pre više godina. Došli su iz Dragačeva.

Na večni počinak Stefana je ispratilo nekoliko stotina ljudi. Tužnu i zamuklu povorku koja je krenula od njegove kuće ka groblju samo su parali teški uzdasi, jecaji, plač i kuknjava Stefanove majke Slađane...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija