• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

03.06.2020

07:36

ILIJA (71) NIJE BIO ZADOVOLJAN ZETOM, PA SMISLIO NEVEROVATAN PLAN Uskoro je priča dobila filmski zaplet u koji se umešala i POLICIJA

Vesti

ILIJA (71) NIJE BIO ZADOVOLJAN ZETOM, PA SMISLIO NEVEROVATAN PLAN Uskoro je priča dobila filmski zaplet u koji se umešala i POLICIJA

Podeli vest

Ilija M. (71) platio lokalnom nasilniku da mu ubije zeta, ali ovaj ga je prevario, uzeo mu pare i nije hteo da obavi posao * Pobesneli starac počeo da preti prevarantu, koji ga je prijavio policiji, i Ilija je uhapšen

Ilija M. (71) iz Vrdnika uhapšen je krajem prošle nedelje jer je naručio ubistvo svog zeta!
Starac je smatrao da njegova ćerka zaslužuje boljeg muža, pa je angažovao jednog lokalnog nasilnika da mu ubije zeta! Nasilnik ga je, međutim, prevario i uzeo mu pare, bez ikakve namere da obavi posao! Pomahnitali starac je zato počeo da preti prevarantu, a ovaj ga je prijavio policiji i Ilija je uhapšen!

Žalila se ocu

Izvor iz istrage kaže da Ilijina ćerka živi u Novom Sadu s mužem i da se ona često žalila ocu da teško živi.
- Pričala je ocu da joj je muž lenj, da voli da popije i da je ponekad čak i nasilan prema njoj, ali da iz straha ne sme da se razvede od njega. To je Iliju mnogo pogodilo, zamrzeo je zeta iz dna duše, pa je rešio da ga kazni - priča naš izvor.

(FOTO/VIDEO) PRVE SLIKE I SNIMCI JEZIVOG MASAKRA U SURDULICI

OPUŠCI, LJUBAVNICA I SKRIVENO BLAGO U PODRUMU Ovaj zločin u Srbiji jedan je od najmisterioznijih, a UPRAVO SE DESIO JOŠ JEDAN OBRT

Ilija je, kaže on, jednom lokalnom nasilniku iz Vrdnika ispričao šta ga muči i najpre mu je ponudio nešto novca da isprebija njegovog zeta.

- Starac je mislio da će zet posle tih batina da se uplaši i da neće više dići ruku na njegovu ćerku. Taj nasilnik je uzeo pare, ali nije istukao Ilijinog zeta. Kad ga je starac upitao zašto to nije uradio, nasilnik je smislio da Iliji uzme još para i da mu predloži nešto još drastičnije. Rekao je starcu da će ubiti njegovog zeta i da će se njegova ćerka tako rešiti svih problema, ali da mu zato treba još novca - objasnio je naš sagovornik.

Foto: Tanjug

 

Prema njegovim rečima, Ilija se nije mnogo razmišljao, pa je spremio novac za ubistvo zeta.
- Starac je dao pare za ubistvo nasilniku, ali ovaj i dalje nije imao nikakvu nameru da obavi posao. Vreme je prolazilo, a nasilnik je potrošio pare i Ilija je uskoro shvatio da je prevaren. To ga je razbesnelo, pa je počeo da preti prevarantu, koji nije mario za to. Bio je uveren da ga starac neće prijaviti policiji jer bi u tom slučaju i sam morao da odgovara za naručivanje ubistva. Međutim, Ilija je potpuno izgubio živce i počeo je da proganja prevaranta, a ovom je pukao film i prijavio ga policiji. Tako je sve izašlo na videlo i starac je uhapšen - rekao je naš izvor.

Određen mu pritvor

Protiv Ilije je podneta krivična prijava za pokušaj ubistva u vezi sa podstrekivanjem. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici određen mu je pritvor do 30 dana.
Što se prevaranta tiče, on neće odgovarati za pokušaj ubistva jer nije ni imao nameru da ubije Ilijinog zeta, ali iz tužilaštva nisu saopštili da li će protiv njega podneti neku drugu prijavu, recimo za prevaru ili podstrekivanje na krivično delo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija