• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

02.06.2020

18:00

UBIO ŠVALERKU I NJENOG MUŽA, PA I SEBI PRESUDIO! Detalji jezivog dvostrukog ubistva i samoubistva u Surdulici!

Vesti

UBIO ŠVALERKU I NJENOG MUŽA, PA I SEBI PRESUDIO! Detalji jezivog dvostrukog ubistva i samoubistva u Surdulici!

Podeli vest

Dragoljub Ajdić (52) autom pregazio komšiju Safeta Sinanovića (52), pa izašao iz kola i zaklao njegovu ženu Eldezu (46). Na kraju i sebi prerezao vrat. Ajdić pobesneo jer Eldeza nije htela da ostavi muža zbog njega

Dragoljub Ajdić (52) iz Surdulice juče je ubio ljubavnicu Eldezu Sinanović (46) i njenog muža Safeta (52), a zatim je i sebi presudio!

Pomahnitali Ajdić nije mogao da se pomiri s tim što Eldeza nije htela da ostavi muža zbog njega! U naletu ljubomore, najpre je autom pregazio Safeta, a onda je izašao iz kola i nožem zaklao Eldezu, pa sebe.

Tela na obdukciji

Izvor iz istrage kaže da se stravičan zločin dogodio oko 13 sati, u romskom Novom naselju u Surdulici.
- Eldeza se u tom trenutku najverovatnije vraćala iz prodavnice, jer je pored tela zatečen ceger s namirnicama. Dragoljub je najpre svojim "opel zafirom" pokosio komšiju Safeta i na mestu ga ubio. Potom je izašao iz auta i potrčao u susret Eldezi. Ona nije mogla da mu pobegne, jer je Dragoljub bio mnogo brži. Čim ju je sustigao, uhvatio ju je za glavu i prerezao joj je vrat, a nesrećna žena je brzo iskrvarila. Ajdić je zatim, naočigled šokiranih meštana, zaklao i sebe - rekao je naš izvor.

Foto: Foto: Slađana Tasić

Policija je brzo stigla na mesto zločina, blokirala ceo kraj i obavila uviđaj. Uzete su izjave svih svedoka, a tela su poslata na obdukciju.

Meštani kažu da je Eldeza pre izvesnog vremena promenila ime u Nataša Marinković i da je poslednjih godina živela u Nemačkoj, gde su joj i deca.
- U Srbiju je stigla dan ili dva pre ubistva, a bila je u Nemačkoj sve vreme dok je trajalo vanredno stanje zbog koronavirusa. Bila je zaista dobra žena i majka, ali su svi u našem naselju znali da je u ljubavnoj vezi sa Dragoljubom. Ne znamo tačno zašto je Ajdić rešio da napravi masakr. Verovatno je mislio da će Eldeza po povratku u Srbiju napustiti muža i da će biti samo njegova, iako i on ima ženu i decu - rekao je meštanin.

Najžalije mu Safeta

Ajdićev komšija dodaje da niko nije očekivao tragediju, jer svi u Novom naselju imaju lepo mišljenje i o Sinanovićima i o Dragoljubu, bez obzira što su bili u ljubavnom trouglu.

- Eldeza i Dragoljub su godinama bili u vezi, a sasvim je moguće da je i Safet znao za to, ali je ćutao, ili se pravio da ne zna. Bez obzira na to, svi su bili fini ljudi i komšije, ali najviše mi je žao Safeta, jer je nastradao ni kriv ni dužan. Samo Dragoljub zna zašto je digao ruku na sve - zaključuje komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija