• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

02.06.2020

15:27

VIŠI SUD: Produžen pritvor Koluviji i osumnjičenima za slučaj Jovanjica!

Vesti

VIŠI SUD: Produžen pritvor Koluviji i osumnjičenima za slučaj Jovanjica!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu produžio je danas pritvor do 30 dana vlasniku farme "Jovanjica" Predragu Koluviji, osumnjičenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru

Krivično vanpretresno veće Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda donelo je rešenje o produženju pritvora zbog "postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na to da će u kratkom vremenskom roku ponoviti krivično delo, a u skladu sa članom 211 stav 1 tačka 3 Zakonika o krivičnom postupku". 

Pritvor je iz istog razloga produžen do 30 dana i Zdravku Miloševiću, Vladanu Živojinoviću, Petru Živanoviću, Petru Hricaju, Stevanu Holiću, Branislavu Miljeviću, Vuletu Bojoviću i Bobanu Jovanoviću.

Oni su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga u saizvršilaštvu. 

ZAŠTO ĆUTITE? Dačić se oglasio o novim informacijama u slučaju "Jovanjica": ZAPREPAŠĆUJE ŠTO VLADA MRTVA TIŠINA, NIKO DA SE IZVINI!

Okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, Posebnom odeljenju, u roku od tri dana od prijema pismenog otpravka rešenja o produženju pritvora. 

Predrag Koluvija, većinski vlasnik kompanije "Jovanjica" uhapšen je 14. novembra prošle godine zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Policija je tada pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila skoro 650 kilograma osušene marihuane i više od 65.000 stabljika u sirovom stanju, težine oko četiri tone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija