• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.06.2020

21:42

POGINUO DOK JE SPASAVAO PAPAGAJA! Nova tragedija u selu u kome je pre tri dana stradao dečak (2)

Vesti

POGINUO DOK JE SPASAVAO PAPAGAJA! Nova tragedija u selu u kome je pre tri dana stradao dečak (2)

Podeli vest

U bačkom selu Radičeviću, kod Bečeja, juče je od strujnog udara nastradao Momir B. (50) u trenutku kada je sa bandere pokušao da skine svog kućnog ljubimca - papagaja!

Kako saznajemo, ptica je pobegla iz kaveza, a Momir je se popeo na električni stub da bi uhvatio papagaja. Tom prilikom, dodirnuo je žice pod naponom, pao na zemlju i podlegao povredama na mestu pada.

Ovo je druga tragedija za svega dva dana u ovom mestu, gde je, podsetimo, u ponedeljak uveče nastradao dvogodošnji dečak Filip Vojinović, koga je, dok je bio sa ocem i majkom, na ulici udarilo vozilo "kvad",  za čijim je upravljačem bio meštanin Igor Brać (34), inače, invalid.

INVALID "KVADOM" USMRTIO DEČAKA (2)! Filip se sa roditeljima vraćao sa rođendana, MEŠTANI OTKRILI DETALJE O VOZAČU

Mali Filip je juče sahranjen na seoskom groblju, a Momir je nastradao svega sat vremena posle sahrane,  kojoj su prisustvovali gotovo svi meštani Radičevića.

Telo nesrećnog muškarca prebačeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Pobogu, da li je ovaj svet stvarno totalno poludeo?! Popeo se na električni stub, krali žicu sa dalekovoda, krali ulje iz trafo stanice, slikali se na vozu pod visokim naponom, prelaze preko pruge kad prolazi voz... Razumem da se nesreća može dogoditi, ali ovi baš traže "đavola"!

sara

pre 3 godine

Štrašno!!!. Zato ne treba držati i mučiti u kavezima, ptice i životinje, čija su staništa šume i prostranstva!!!. Po zoo vrtovima vodimo decu da gledaju kako se muče životinje, a sa druge strane im govorimo da je sloboda neprikosnovena!!!.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija