• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

13.06.2020

15:57

ŠOK OBRT! Majka iz Šapca izmislila otmicu deteta zbog LJUBAVNICE?!

Vesti

ŠOK OBRT! Majka iz Šapca izmislila otmicu deteta zbog LJUBAVNICE?!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao

Šapčanka S. N. (31) koja je u četvrtak prijavila da je nepoznati muškarac pokušao otmicu njene maloletne dece, priznala je da je sve izmislila, pa će po nalogu tužioca protiv nje biti podneta krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja, piše Blic.

Kako kažu njeni poznanici, u nameri da opravdaju njen postupak koji je digao policiju na noge i uznemirio javnost, mlada žena je to uradila jer sumnja da je muž vara i verovatno je njegovu ljubavnicu nameravala da označi kao organizatore otmica dece uzrasta pet i devet godina.

Mlada Šapčanka je prijavila da su se u Norveškoj ulici, dok je šetala sa decom, pored njih se zaustavila dva automobila, crni BMW i žuti kombi, iz koga je istrčao muškarac i pokušao da otme njenu decu. Ona je navodno počela da vrišti pa kidnaper nije uspeo u naumu, utrčao je u kombi i sa saradnicima se odvezao.

Snimci sigurnosnih kamera, međutim, negirali su njene navode, a i sama je kasnije priznala da je sve izmislila. Zbog "bujne mašte" sada joj preti kazna zatvora do tri godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija