• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž. I.

16.06.2020

12:32

ZAKLAO ŽENU, PA SE PRAVDAO PRED SUDOM "U subotu je sve kulminiralo, mnogo sam pogrešio što sam izgubio razum"

Vesti

ZAKLAO ŽENU, PA SE PRAVDAO PRED SUDOM "U subotu je sve kulminiralo, mnogo sam pogrešio što sam izgubio razum"

Podeli vest

Dušan Janković (78) iz Striže kod Paraćina saslušan je juče u Višem tužilaštvu u Jagodini zbog optužbi da je u subotu zaklao suprugu Slobodanku (73)

Janković je pred tužiocem priznao zločin, nakon čega mu je određeno 30 dana pritvora.
Prema nezvaničnim saznanjima, Dušan je kazao da se mnogo kaje što je ubio suprugu.

- Rekao je da su se njih dvoje često svađali i da je u subotu sve kulminiralo, pa se latio noža. Bio je potišten dok je pričao o ubistvu i rekao je da je mnogo pogrešio što je u naletu besa izgubio razum - rekao je naš izvor.

Inače, Janković je pre nekoliko godina oboleo od srca i postao je veoma agresivan. U naletima besa tukao je nesrećnu Slobodanku, a jednom prilikom ju je čak i izudarao letvom, zbog čega je reagovala policija.

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU Slobodan ubijen kada je došao da parkira kola, ISTRAGA OTKRILA DVE JEZIVE STVARI, ali je jedan DETALJ I DALJE MISTERIJA

Radoslav priznao da je ubio brata: Sukob nastao zbog 100.000 evra i jedne majčine odluke

Foto: Informer

MESTO UBISTVA

Slobodanka, međutim, nije htela da tereti muža, nadajući se da će se Dušan smiriti i da je više neće napadati.
Podsetimo, njihov sin Mlađa ispričao nam je da su se njegovi roditelji decenijama lepo slagali, ali da je Dušanu bolest pomračila um.
- Otac je ubio majku u trenutku nervnog rastrojstva! Nema tu nekog posebnog motiva niti povoda, ali boli me to što neko širi laži i priča da je moj otac navodno zaklao moju majku jer ju je zatekao s ljubavnikom! Kako ih nije sramota - jadao se Mlađa.

Dušan je, prema njegovim rečima, imao problema sa srcem, ali je odbijao bolničko lečenje. Bolest je iz dana u dan postajala sve ozbiljnija, a Dušan sve nervozniji. Sasvim je moguće da se teško nosio sa tim da su mu dani izbrojani, pa je iz očaja postajao sve agresivniji i na kraju je presudio nesrećnoj Slobodanki.
Tereti se za ubistvo, za šta mu preti do 15 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija