• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

18.06.2020

17:53

TOLIKO JE PUKLO DA SMO POMISLILI DA JE NEKA EKSPLOZIJA! Očevici ispričali JEZIVE DETALJE teške nesreće kod Vlade Srbije!

Vesti

TOLIKO JE PUKLO DA SMO POMISLILI DA JE NEKA EKSPLOZIJA! Očevici ispričali JEZIVE DETALJE teške nesreće kod Vlade Srbije!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u Beogradu na mestu je nastradao N. N. (20), koji se nalazio na mestu suvozača i devojka (20) koja je bila putnica u automobilu

Podsetimo, u udesu, u kom je povređeno najmanje osmoro, učestvovali su kombi vozilo i putnički automobil marke "BMW".

U kombiju je povređeno šestoro putnika, petoro je prevezeno u Urgentni centar, a jedan povređeni na VMA.

Foto: printscreen RTS

Prema do sada nezvaničnim informacijama, navodno je nastradao i vozač BMW (60), ali zasad nema potvrde.

Očevici koji su se zatekli na licu mesta rekli su i da se BMW kretao iz pravca Dedinja, dok je kombi išao sa Slavije.

Foto: printscreen RTS

- Nešto je puklo toliko jako da smo pomislili da je neka eksplozija. Kada smo pogledali na ulicu, tri muškarca su ležala na pešačkom prelazu, pa smo pomislili da ih je udario BMW. Međutim, videli smo kombi koji je bio podignut na žardinjeru, a automobil je bio zakucan u stepenište Vlade Srbije. Tada smo shvatili da se dogodila stravična nesreća. Bilo je strašno, jedna žena je vrištala i dozivala pomoć - ispričali su očevici.

Kombi je imao lozničke tablice, a BMW trsteničke. Očevici kažu da su dvojica muškaraca sa pešačkog posle nekog vremena uspela da ustanu.

- Policajci iz zgrade vlade istrčali su i zvali pomoć. Odmah je došlo nekoliko vozila Hitne pomoći, policija, vatrogasci. Bilo je strašno - ispričali su očevici.

Foto: printscreen TV Prva

Inače, sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila BMV prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, navodi MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija