• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.06.2020

12:55

JEZIVI DETALJI HORORA U KARLOVCIMA! Čovek koji je silovao dečaka (9) JE ZAPRAVO NJEGOV UJAK, roditelji potpuno slomljeni!

Vesti

JEZIVI DETALJI HORORA U KARLOVCIMA! Čovek koji je silovao dečaka (9) JE ZAPRAVO NJEGOV UJAK, roditelji potpuno slomljeni!

Podeli vest

A. P. (30) koji je danas uhapšen u Sremskim Karlovcima zbog sumnje da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi, zapravo je ujak dečaka koji ga je na tu zabavu i odveo, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, A. P. (30) je kobne večeri odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu u Sremskim Karlovcima, u naselju Čerat i vratio ga oko četiri sata ujutru kući.

- Roditelji su primetili da sa dečakom nešto nije u redu i odveli su ga kod lekara gde je pregledom utvrđeno da je silovan, posle čega je zadržan na lečenju. Razgovor sa dečakom je obavljen u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i roditelja, ali budući da dete ima problema u govoru i da je nagluv, prošlo je određeno vreme dok se nisu složile kockice i utvrdilo da je osumnjičeni zapravo njegov ujak - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

U naselju Čerat i dalje u neverici pričaju o pomenutom događaju i ne mogu da veruju da je tako nešto zadesilo njihovog malog komšiju.

- Potpuno smo zatečeni i ne znamo ni šta da mislimo. Užasno je da se to dogodi bilo kome, a kamoli jednom detetu - komentarisali su žitelji naselja Čerat, uz napomenu da ne pamte da se ovako nešto u njihovom komšiluku do sada događalo.

Dečakov otac, kako smo ranije pisali, nije želeo da priča o ovom strašnom događaju odmahujući glavom u neverici.

- Još smo zbunjeni i zatečeni. Najbitnije je da se moj sin oseća dobro. Ne želim da pričam o slučaju dokle god policija ne uhapsi počinioca što se nadam da će biti uskoro - kratak je bio otac nesrećnog dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija