• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.06.2020

09:08

Jedan slučajan potez italijanskih policajaca na napuštenom parkingu odveo ih je do SRBINA, CRNOGORCA, JEDNE DEVOJKE I NJIHOVOG PAKLENOG PLANA

Vesti

Jedan slučajan potez italijanskih policajaca na napuštenom parkingu odveo ih je do SRBINA, CRNOGORCA, JEDNE DEVOJKE I NJIHOVOG PAKLENOG PLANA

Podeli vest

Akcija italijanske policije završena je na neočekivan način.

Policija u italijanskom gradu Leće uhapsila je i podnela tri prijave protiv Srbina A. J. (43), Crnogorca A. M. (23) i njegove partnerke, inače srpske državljanke, A. T. (36), pošto je u njihovom automobilu pronašla oružje sa izbrisanim serijskim brojem, zbog čega se sumnja da su osumnjičeni pripremali likvidaciju u Italiji.

Da policijska patrola  nije otišla na periferiju italijanskog grada Leće kako bi proverila jednog osuđenika, možda se za pakleni plan Srbina i Crnogorca nikada ne bi saznalo. Naime, došavši na jedan napušten parking koji mahom koriste socijalno ugrožene strukture, primetili su nekoliko vozila u zapuštenom stanju koja su odlučili da provere.

Jedno od vozila, "fijat stilo" razlikovalo se od ostalih pošto u njemu nije bilo smeća i razbacanih stvari. Proverom je utvrđeno da je auto registrovano na jednu ženu sa kojom je policija obavila razgovor i saznala da ga je pre oko godinu dana prodala Srbinu. Međutim, ona nije imala nikakvu papirologiju koja bi potvrdila kupoprodaju, prenose italijanski mediji.

Policajci su pretresli automobil i unutar putničkog prostora pronašli neoštećenu, gotovo novu, platnenu torbu u kojoj je, zapakovano u celofan, bilo sakriveno oružje - pištolj kalibra 6.35 sa izbrisanim serijskim brojem, još jedan malokalibarski pištolj, ali i druge stvari za koje je utvrđeno da pripadaju privedenom Srbinu.

Policijskom istragom utvrđeno je da vezu sa Srbinom ali i pronađenim oružjem imaju i Crnogorac A. M. (23) i njegova partnerka, inače srpska državljanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Jugoslovneni su izbrisana nacionalnost. U poslednjih 20 godina ne pročitah da je jedan jedini jugoslovne učesnik neke brljotine. Il' su nas tajno preveli u neke od njihovih nacija, ili stvarno mi ne pripadamo modrnom sloju probisveta i fukare. Potpis: jugosloven iz FNRJ.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija