• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2020

23:30

IZNENADNI PRETRES U NASLEJU VINČA U BEOGRADU! Racija na imanju zvezde "Granda", Policija tražila naftu i oružje u kući Biljane Sečivanović

Vesti

IZNENADNI PRETRES U NASLEJU VINČA U BEOGRADU! Racija na imanju zvezde "Granda", Policija tražila naftu i oružje u kući Biljane Sečivanović

Podeli vest

Dvadesetak policajaca upalo u kuću pevačice zbog sumnje da se njen nevenčani muž Aleksandar Nedić bavi švercom nafte i da poseduje nelegalno oružje. Međutim, ništa nelegalno nije nađeno

Pevačica Biljana Sečivanović (43), bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i rijalitija "Farma", doživela je u petak šok kada joj je policija neočekivano okupirala kuću u beogradskom naselju Vinča! Kako Informer saznaje, više od 20 policajaca i inspektora upalo je na imanje pevačice zbog sumnje da se njen nevenčani muž Aleksandar Nedić (45) bavi švercom nafte i poseduje nelegalno oružje!

Imao dojavu?

Posle detaljnog pregleda luksuzne trospratnice nadomak Beograda, međutim, ništa sumnjivo nije pronađeno.

Potvrdila

Da, bila je policija. Ništa nisu našli, sve je u redu!
Biljana Sečivanović

- Policija je došla do saznanja da se Nedić bavi neovlašćenom prodajom nafte i da drži oružje bez dozvole. Posle pretresa kuće i imanja, ipak, nismo uspeli da pronađemo ništa nelegalno. Ostaje mogućnost da mu je neko dojavio za pretres, pa je na vreme uklonio svaki dokaz koji bi mogao da ga košta privođenja - otkriva nam izvor iz istrage.

Popularna pevačica juče nam je kratko potvrdila da je bila racija u njenoj kući, ali o drugim detaljima nije želela da govori:

- Da, bila je policija. Ništa nisu našli, sve je u redu!
 Sečivanovićeva je, podsetimo, 2018. otpočela zajednički život sa Aleksandrom, inače biznismenom, a sa njima žive i njen sin Mateja iz prethodne vanbračne veze, kao i Nedićeva ćerka Nikolina. Verili su se na romantičnom putovanju u Dubaiju, posle čega su rešili da sagrade kuću u Vinči i tu započnu novi život.

Pretučena mu ćerka

Krajem februara ime Biljane Sečivanović se takođe pominjalo u medijima kada su njenu šesnaestogodišnju pastorku pretukli otac i deda njene bivše drugarice, Goran I. (43) i Miodrag I. (68), protiv kojih je policija podnela prekršajnu prijavu.
Tim povodom oglasio se Biljanin verenik i otac pretučene devojčice. U izjavi za naš list, Aleksandar je tada, vidno potresen, izjavio da mu tokom života nikad ništa teže nije palo:
- Njih dve su imale neku svađu po povratku iz škole. To nije bilo ništa strašno. Kada je moja ćerka krenula kući, primetila je da je prati automobil, iz kojeg su u jednom trenutku istrčala dvojica muškaraca i počela da je udaraju pesnicama po glavi. Padala je dva puta u nesvest.

- Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja - rekao je proletos pevačicin verenik, za koga je ona trebalo da se uda u maju ove godine, ali je taj plan odložen zbog aktuelne epidemije koronavirusa.

U dvorištu bazen

Ispred luksuzne kuće se nalazi dvorište sa bazenom, dok se sa terase pruža pogled na Dunav. Biljana se više puta javno hvalila kako se ponosi i enterijerom i eksterijerom, te da je veoma srećna sa Aleksandrom:

- Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Dunav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto, pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna.

Podsetimo, Biljana se proslavila ulaskom u finale takmičenja "Zvezde Granda" 2009. godine, iako se i ranije bavila pevanjem u Srbiji i u Austriji, gde je jedno vreme živela. Takođe, učestvovala je i u drugoj sezoni rijalitija "Farma" na TV Pink. M. D.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija