• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.07.2020

07:34

BOŠKO JE PREKO FEJSBUKA DOGOVORIO SASTANAK SA LJUBAVNIKOM SVOJE ŽENE Usledio je JEZIVI RASPLET, A KADA SU POLICAJCI OTKRILI ŠTA JE ŽENA URADILA TOG DANA, OSTALI SU U ŠOKU

Vesti

BOŠKO JE PREKO FEJSBUKA DOGOVORIO SASTANAK SA LJUBAVNIKOM SVOJE ŽENE Usledio je JEZIVI RASPLET, A KADA SU POLICAJCI OTKRILI ŠTA JE ŽENA URADILA TOG DANA, OSTALI SU U ŠOKU

Podeli vest

Sudski epilog krvavog obračuna!

Boško Kovačević (30) i Pero Mirović (45), iz Han Pijeska, osuđeni su u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu na po 12 godina i četiri meseca zatvora zbog ubistva Davora Vitića (33), iz Milića, ljubavnika Kovačevićeve supruge Biljane.

Obojica su oglašena krivim da su kao saizvršioci počinili krivična dela teško ubistvo i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Zločin se dogodio 21. jula 2018. godine na lokalnom putu u mestu Bogaz kod Han Pijeska. Prema navodima optužnice, Kovačević je prethodno putem "Fejsbuka" primao preteće i uvredljive poruke od Vitića. Razlog tome je, kako se navodilo u istrazi, bila Kovačevićeva svađa sa suprugom, zbog njene ranije ljubavne veze s Vitićem. Žrtva i optuženi su međusobno razmenili više poruka i Vitić je Kovačeviću najavio svoj dolazak u Han Pijesak kako bi se obračunali. Kovačević i Mirović su se potom dogovorili da ga dočekaju sa automatskim puškama.

- Kada je Vitić "golfom 2" stigao na dogovoreno mesto, ugledao je optužene kako mu idu u susret, naoružani puškama. Pokušao je da, vozeći u rikverc, pobegne, ali mu nije uspelo. Optuženi su prema njemu ispalili dva hica i usmrtili ga. Vitić je pogođen u čelo. Metak je prošao kroz glavu i izašao na potiljak, te je na mestu ostao mrtav - navodilo se u optužnici.

Tokom uviđaja policija je pronašla dve puške koje su korišćene u zločinu. Zanimljivo je da čaure nisu odmah pronađene i ispostavilo se da ih je, nakon pucnjave, uklonila Kovačevićeva supruga Biljana. To je tokom istrage priznala policijskim inspektorima i pokazala im mesto gde ih je sakrila. Inače, Biljana je 11 godina starija od supruga Boška, koji nosi njeno prezime.

Ubijeni Dalibor Vitić ranije je robijao zbog pokušaja ubistva bivše devojke Milene O. u Bratuncu. On je, iz ljubomore, u njenoj kući aktivirao bombu, koju je ispustio na pod. Devojka je bombu pokušala da izbaci kroz prozor, ali se odbila od venecijanera i eskplodirala, pri čemu su oboje povređeni. Vitić je i kao maloletnik bio osuđen zbog ubistva taksiste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija