• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2020

13:36

(FOTO) CARINICI NA GRADINI ZAUSTAVILI "AUDI", pa pronašli "NAFILOVANU" VEKNU HLEBA! Odmah su počeli da OTVARAJU SAV PRTLJAG!

Vesti

(FOTO) CARINICI NA GRADINI ZAUSTAVILI "AUDI", pa pronašli "NAFILOVANU" VEKNU HLEBA! Odmah su počeli da OTVARAJU SAV PRTLJAG!

Podeli vest

Četvoročlana porodica pokušala je da preko granice prenese više od 100.000 neprijavljenih funti, sakrivši ih u gotovo sve stvari koje su poneli na put.

Carinici na prelazu Gradina pronašli neprijavljene novčanice strane valute čak i u vekni hleba, kesici čipsa, pakovanjima vlažnih maramica, kuhinjskim krpama, higijenskim ulošcima, pampers pelenama, pa i u deterdžentu za pranje veša, saopštila je Uprava carina.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen "audi" britanskih registarskih oznaka, kojim je ka Turskoj putovala četvoročlana porodica britanskih državljana (roditelji sa dvoje dece).

Foto: Tanjug

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, roditelji su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i ukupno oko devet, deset hiljada evra.

Ispostavilo se, međutim, da novca ima znatno više, jer čim su carinici započeli kontrolu, najpre su u kesi sa hranom pronašli veknu hleba, "nafilovanu" svežnjevima novčanica, ističe se u saopštenju.

Zatim su sakrivene funte pronađene i u kesici čipsa, kao i u originalnim pakovanjima pampers pelena, vlažnih maramica, higijenskih uložaka, deterdženta za pranje veša i među kuhinjskim krpama.

Foto: Tanjug

U prtljagu je otkriveno ukupno 101.705 funti, da bi potom i u torbici 46-godišnjeg vozača carinici pronašli još 6.650 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prosli izbori

pre 3 godine

Alo Vucicevicu, peosli izbori. Nema potrebe da se hvalimo i lazemo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija