• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.07.2020

12:49

MOJA SESTRA JE U VODI, BOŽE MOLIM TE SPASI MOJU SESTRU Scene na mestu jezive nesreće kod Prijepolja KIDAJU DUŠU

Vesti

MOJA SESTRA JE U VODI, BOŽE MOLIM TE SPASI MOJU SESTRU Scene na mestu jezive nesreće kod Prijepolja KIDAJU DUŠU

Podeli vest

Devojčica (11) stradala je u udesu koji se sinoć dogodio kod Prijepolja.

U teškoj nesreći  kada je auto sleteo u Lim, uspeli su da se spasu otac i sin, a nešto pre 12 sati iz reke Lim izvučeno je telo devojčice (11).

Kako je ispričao M.O, vozač kamiona, on je samo nekoliko minuta pošto se dogodio težak udes naišao i video dečaka kako plače.

- Kako je bila noć, u jednom momentu sam video siluetu deteta u puzećem položaju. Čuo sam kako plače. Došao sam do njega, pitao ga šta se dešava - počinje priču vidno potresen vozač M.O.

- Moj tata je dole, moja sestra je u vodi. Bože, molim te, spasi moju sestru. Neću da izgubim sestru, ponavljao je dečak, kroz jecaj. Pokušavao sam da ga smirim. Odeća mu je bila skroz mokra. Skinuo sam mu majicu i čarape, doneo peškir iz kamiona, kako bih ga obrisao. Ljudi koji su bili u blizini doneli su mu suvu majicu, da obuče - rekao je vozač kamiona za Novosti.

M.O. kaže kako taj prizor nikada neće zaboraviti.

Foto: RINA

 

Kako mu je ispričao dečak, otac je spasao njega i kada je on bio na sigurnom, vratio se da spašava sestru.

- Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je zbrinula dečaka. Koliko sam mogao da vidim, nije imao neke teže povrede, bio je izgreban -priča M.O.

Pored reke je, kako kaže, došla grupa od nekoliko ljudi, pokušavajući da pripomognu nesrećnom čoveku.

- Jedan momak, koji je meštanin i živi u blizini, čak je ušao u reku, zaronio, ali nažalost nije uspeo da pomogne - kaže vozač.

Očevici su mogli da vide kako auto bukvalno tone u reku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija