• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.I.

17.07.2020

19:02

VOLEO BIH DA ME NEMA! Otac Srbina silovatelja iz Berlina očajan!

Vesti

VOLEO BIH DA ME NEMA! Otac Srbina silovatelja iz Berlina očajan!

Podeli vest

Vest da je Siniša K. (29) zvani Sile Limeni, uhapšen u Nemačkoj, zbog silovanja, iznenadila je i uznemirila žitelje mirnog banatskog sela, Melenci, kraj Zrenjanina, a naročito njegove roditelje, oca Branislava i bolesnu majku, koja je pala u nesvest, kada je saznala da joj je stariji sin uhapšen u Berlinu, zbog serije silovanja

- Ovo je šokantno za nas, nismo imali pojma, do pre mesec dana,  sve je bilo u redu, radio je kao radnik na građevini - kaže Branislav K. uz napomenu da je tad upoznao Sinišinu trudnu suprugu, kojoj je isteklo zdravstveno osiguranje, pa je morala nazad u Srbiju, a inače je iz okoline Subotice.

- Bila je kod nas nedelju dana, a onda je otišla - dodao je otac čoveka koga je u specijalnoj akciji, uhapsila nemačka policija i smestila ga u zatvor.

Kako pričaju meštani Melenaca, Limenom je to drugi brak, iz prethodnog sa ženom  iz Melenaca, ima sedmogodišnjeg sina, koji živi sa svojom majkom, koja ga je tužila zbog neplaćanja  alimentacije. 

- Svađali su se, a dobijao je i krivične prijave - rekao nam je meštanin ulice u kojoj živi porodica uhapšenog Siniše, kojeg su zbog čestih krađa lima i aluminijuma, prozvali Limeni. 

Da je njegov sin i u Srbiji imao problema sa zakonom i da je pet godina i tri meseca proveo u zatvoru, potvrdio je njegov otac, uz napomenu da je zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, odležao zbog sitnih krađa i napastvovnja, ali da devojku, zbog koje je osuđen, nije silovao. 

- To je bilo 2013. godine, odležao je svoje, ko zna šta mu se u zatvoru sve događalo, očigledno je preživeo traume, koje nije ispoljavao, barem ne pred nama - dodao je Branislav K. uz opasku da mu je sin, u poslednje vreme, bio  tankih živaca, ne isključujući mogućnost da je totalno izgubio kompas.

- Ovo za šta ga sad optužuju, normalan čovek, sigurno ne bi učinio. Očajni smo, poštena smo porodica, trudio sam se oduvek da njega i starijeg sina, izvedem na pravi put, nikada nisam imao problema sa zakonom - iskreno je dodao Branislav K.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija