• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

28.07.2020

11:30

ČETIRI BRUTALNE EGZEKUCIJE CRNOGORACA POVEZUJE JEDNA STVAR! Policija objavila detalje, evo o čemu je reč

Vesti

ČETIRI BRUTALNE EGZEKUCIJE CRNOGORACA POVEZUJE JEDNA STVAR! Policija objavila detalje, evo o čemu je reč

Podeli vest

"Škaljarci" Alan Kožar (46) iz Bara i Damir Hadžić (43) iz Užica, koji su ubijeni prošlog četvrtka na grčkom ostrvu Krf, putovali su sa lažnim slovenačkim pasošima pod imenima Robert Bitenc i Martin Pospišek

Utvrđeno je da su pomoću tih pasoša ušli u Grčku polovinom juna, a zatim su na Krfu iznajmili skupocenu vilu. Samo najam te vile za dva meseca koštao je oko 60.000 evra.

Grčki mediji i pet dana posle surove likvidacije "škaljaraca" opširno izveštavaju o ovom zločinu, podsećajući da su 19. januara ove godine u Atini ubijene vođe ove bande Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43). Veruje se da su Kožar i Hadžić posle ove likvidacije preuzeli vodeća mesta u klanu.
- Tokom boravka u Grčkoj, Kožar i Hadžić se nisu razdvajali i sve vreme su bili naoružani pištoljima. Međutim, kad su ih u dvorištu vile iz zasede napala dvojica profesionalnih ubica, ovi nisu ni stigli da potegnu pištolje.

- Na mestu ubistva pronađeno je 29 čaura, ispaljenih iz "kalašnjikova" i "heklera". Sada se radi balistička analiza, kako bi se utvrdilo da li je isto ovo oružje korišćeno i prilikom likvidacije u Atini - prenose mediji sa Krfa.

(VIDEO) LEŠEVE ŠKALJARACA POKUŠALI DA SPALE! Ubice Kožara i Hadžića polile benzinom, ALI SU MORALI DA BEŽE!

OTKRIVENO GDE SU UBIJENI KOŽAR I HADŽIĆ! Tela vođa kriminalnih grupa pronađena u automobilu na popularnon grčkom ostrvu

Foto: Printscreen You Tube

Vila ispred koje su likvidirani

Grčka policija je, kako se dodaje, objedinila istragu ove dve mafijaške likvidacije i zatražena je pomoć i od Interpola, ali i od srpskih bezbednosnih organa, koji već godinama pomno prate krvavi rat između dva zloglasna crnogorska klana - "škaljarskog" i "kavačkog".
- Svi dokazi koji su pronađeni na Krfu upoređuju se sa onima pronađenim u Atini jer postoji sumnja da su dvojica od četvorice napadača koji su likvidirali Dedovića i Stamatovića, pred ženama i decom u restoranu u Atini, sada likvidirali i Kožara i Hadžića na Krfu - kažu u grčkoj policiji.

Inače, izrešetana tela Kožara i Hadžića bila su posuta benzinom, što ukazuje da su ubice htele i da spale njihove leševe, ali da iz nekog razloga nisu stigle.
Podsetimo, u krvavom ratu "škaljaraca" i "kavčana" ubijeno je 50 ljudi u poslednjih šest godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija