• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.08.2020

14:04

U CENTRU VALJEVA EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA! "Honda element" odletela u vazduh, kamere snimile MASKIRANOG MUŠKARCA!

Vesti

U CENTRU VALJEVA EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA! "Honda element" odletela u vazduh, kamere snimile MASKIRANOG MUŠKARCA!

Podeli vest

Eksplodirao automobil svedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko bosa Darka Šarića

Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas ispred njegove porodične kuće u širem centru Valjeva

Eksplozija se dogodila oko tri sata iza ponoći u Mišarskoj ulici, kada je u vazduh odleteo džip "honda element", čiji je vlasnik Nikolašević, a koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće u kojoj živi sa porodicom. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo.

Kako saznaje "Blic", sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabeležile su prilazak maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega, nedugo potom, dolazi do eksplozije koja je praktično probudila čitav kvart.

Nikolašević je u žižu javnosti dospeo kada je podneo krivičnu prijavu u kojoj sumnja da mu jedan od svedoka saradnika u procesu protiv Šarića, Nebojša Joksović, "planira ubistvo tako što će naručiti postavljanje eksplozivne naprave pod njegov automobil".

Sam Nikolašević je takođe jedan od svedoka u tom procesu.

Uviđaj na mestu eksplozije obavili su pripadnici policije i valjevskog Višeg tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija