• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

14.08.2020

21:44

MLADOŽENJA SE UBIO U HOTELU U LESKOVCU I OSTAVIO TRUDNU VERENICU! Jedno pitanje je možda bilo kobno!

Vesti

MLADOŽENJA SE UBIO U HOTELU U LESKOVCU I OSTAVIO TRUDNU VERENICU! Jedno pitanje je možda bilo kobno!

Podeli vest

Došao je u rodno Negosavlje da zakaže svadbu, sve ugovorili, a umesto da slave, njegovi su spremali sahranu

Mladoženja Goran S. (39), iz sela Negosavlje u Medveđi, koji se ubio u jednom hotelu u Leskovcu 3. avgusta, ostavio je trudnu verenicu.

Ovo za Telegraf.rs kažu Goranove komšije iz Negosavlja, a to je i sama njegova verenica rekla policiji tokom istrage.

Šta je Gorana, nekoliko dana pred stupanje u brak, a zbog čega je i došao iz Beograda u rodno Negosavlje, nateralo da digne ruku na sebe, niko još ne može da dokuči.

- Sa tom devojkom, sa kojom je trebalo da se venča, bio je u vezi godinu dana. Tek nakon sahrane se pročulo da je trudna. Došli su ovde zajedno, dogovorili skromno veselje u jednom restoranu, čije je rukovodstvo pristalo bez obzira na koronu da se organizuje, rešio da prespava u hotelu, pa da se vrate u Beograd - priča za Telegraf.rs Goranova komšinica iz sela.

Prema njenim rečima, Goran je završio Vojnu školu, i bio je najbolji učenik. Živeo je i radio u u Beogradu, odakle mu je, takođe, verenica.   

- Ona je policiji ispričala kako su tog dana išli da kupuju zlato za nju. Navela je samo i da je u jednom momentu jedan član najbliže porodice pitao Gorana "gde su mu bile godine dosad?". Priča se da su se posvađali oko novca, to niko ne zna, ali jeste prek čovek (član porodice) - kaže ona.

Kobne večeri, da podsetimo, prema prvim tadašnjim informacijama, koje su mediji objavili, Goran je poslao verenicu do automobila na parkingu hotela u kojem su odseli da mu donese nešto što je zaboravio. Kada se ona vratila, zatekla ga je u mrtvog u tuš kabini hotelske sobe, tačnije obešenog.

Kada je došla Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

On je odmah sutradan sahranjen u rodnom Negosavlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59