• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

21.08.2020

08:34

UVEK JA PAZIO KAD JE VOZIO DETE, ZATO JE I UZEO MOJ MOTOR! Potresna ispovest Davora Čankovića, čiji je brat Saša stradao sa ćerkom Marijom

Vesti

UVEK JA PAZIO KAD JE VOZIO DETE, ZATO JE I UZEO MOJ MOTOR! Potresna ispovest Davora Čankovića, čiji je brat Saša stradao sa ćerkom Marijom

Podeli vest

U ovim godinama, u kojim je on bio, lagana vožnja motorom je za nas pravi užitak. Uvek je pazio, a naročito kada je vozio svoje dete. Tada se dvostruko više vodi računa na putu. A sa Marijom je puno putovao, svuda su išli zajedno

 

Ovako započinje priču Davor, rođeni brat Saše Čankovića (45), koji je pre dve večeri kod Mihajlovca u smeru ka Nišu, poginuo sa svojom ćerkom Marijom (17), kada su motorom sleteli sa puta.

Davor je svog brata poslednji put čuo dva sata pre nego što se dogodila ova strašna tragedija. Kako kaže, Saša mu je tada kazao da je sve u redu, da su prošetali Smederevom i da on i ćerka kreću kući u Bor.

- Pričali smo baš o tome kakvo je vreme, rekao je da je završio privatne obaveze koje je imao u Smederevu i da se spremaju da krenu kući. Vozio je moj motor, pošto je bio sređen i u boljem voznom stanju od njegovog, pa baš radi te sigurnosti, jer je na put išao sa detetom. I šta da vam kažem, potpuno smo u šoku - nastavlja naš sagovornik.

Davor objašnjava da su tog dana svi bili veseli, jer su ujutru saznali da su dobili iseljeničku vizu za Kanadu. Niko nije ni mogao da nasluti, da će se nešto ovako strašno dogoditi.

Sašini prijatelji ističu da su Saša i Davor vrsni alatničari i da su zajedno planirali da odu u Kanadu kod tetke, gde bi se bavili istim zanatom.

Nesreća se dogodila kada je Saša koji je upravljao motociklom marke "honda CBR 1100" u desnoj krivini izgubio kontrolu, sleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu. Usled zadobijenih povreda oboje su preminuli na licu mesta, iako su oboje nosili zaštitne kacige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija