• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

23.08.2020

17:06

UDARIO MI JE ŠAMAR, VRIŠTALA SAM, NIKO ME NIJE ČUO! Jeziva ispovest devojčice koju je SILOVAO OČUH!

Vesti

UDARIO MI JE ŠAMAR, VRIŠTALA SAM, NIKO ME NIJE ČUO! Jeziva ispovest devojčice koju je SILOVAO OČUH!

Podeli vest

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli „na banju“, ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin

Milenko N. (30) iz Banovog Polja uhapšen je u nedelju u zoru, zbog sumnje da je prethodne večeri, u svom automobilu, silovao 12-godišnju pastorku. Ovo se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kada su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a devojčica je uspela da pobegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli „na banju“, ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin. Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dete nekako uspelo da se iskrade.

Foto: Informer DN

- Udario mi je šamar, plakala sam i vrištala, ali niko nije mogao da me čuje - ispričala je devojčica novinarima.

- Bili smo u polju pored puta… Pobegla sam iz auta i zvala majku na mobilni da joj kažem, a onda sam potrčala prema kući po mraku. Šta sam drugo mogla… - rekla je devojčica.

Majka Suzana kaže da je zanemela nakon ovakvog ćerkinog poziva. Samo je pozvala prijatelje – porodicu Radonjić iz susednog sela Sovljaka, a i policija je stigla malo kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Za takve ne važe ljudska prava i humanost - po kratkom postupku ga UŠTROJITI GA NA ŽIVO, baš kako se radi sa svinjama, a onda minimum 10 godina teške robije sa prinudnim radom. Kad bi nekoliko njih bilo tako kažnjeno garantujem da bi se u roku od 6 meseci broj takvih dela smanjio za 99% ... Umesto toga, uz dobrog advokata i "olakšavajuću okolnost" da je bio pijan dobiće 3 godine max i biće na slobodi za 2 godine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija