• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. B. - Ž. I.

26.08.2020

07:25

SRPSKA POLICIJA NAPRAVILA ZASEDU NA PLAŽI Uskoro se na obali pojavio čovek i otkrivena je PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

Vesti

SRPSKA POLICIJA NAPRAVILA ZASEDU NA PLAŽI Uskoro se na obali pojavio čovek i otkrivena je PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

Podeli vest

Milorad S. (64) iz Zaječara uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devetogodišnju devojčicu iz komšiluka!

Deda pedofil ju je odvodio na Popovu plažu na Timoku kako bi je navodno naučio da pliva, pa ju je pipkao po butinama i genitalijama. Sumnja se i da ju je u avgustu u najmanje dva navrata odveo u obližnji šumarak, gde ju je naterao da ga oralno zadovolji!

Krivična prijava
U zaječarskom Višem tužilaštvu samo su nam kratko rekli da je istraga u toku i da zbog zaštite interesa devojčice ne mogu da otkrivaju detalje. Miloradu je određeno zadržavanje do 48 sati i tereti se za nedozvoljene polne radnje.
Međutim, iz nezvaničnih izvora iz istrage saznali smo da je bludni deda skoro svakodnevno dovodio devojčicu na plivanje i da je njegovo ponašanje najpre postalo sumnjivo kupačima na Popovoj plaži.

- Milorad je dovodio na plažu devojčicu koja nije imala kupaće gaće, već običan donji veš koji je, pogotovo kad se pokvasi, potpuno providan. On ju je navodno učio da pliva, ali ko zna šta joj je radio dok su bili u vodi. Miloradovo ponašanje sa devojčicom je bilo veoma sumnjivo kupačima, pa je neko od njih pozvao policiju - priča naš izvor.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović

 


Inspektori zaječarske policije su odmah otišli na plažu i čekali da se Milorad opet pojavi sa devojčicom kako bi se i sami uverili da li je on neprimereno dodiruje.
- U međuvremenu, devojčica je ispričala majci šta joj sve Milorad radi dok su zajedno na plaži. Šokirana žena je odmah otišla u policiju i prijavila im da je Milorad, osim što je pipkao njenu ćerku u vodi, dva puta naterao devojčicu da ga oralno zadovolji. Milorad je odmah uhapšen, a devojčica je poslata na lekarski pregled - kazao je naš izvor.
Prema njegovim rečima, uhapšeni starac je u policiji negirao da je seksualno zlostavljao devojčicu i pravdao se da ju je samo držao za telo i noge dok ju je učio da pliva.

Nije razdevičena
- Na drugoj strani, devojčica je rekla doktoru, tokom pregleda, da ju je Milorad dirao po butinama i zadnjici, ali nije mu pominjala da ju je terao na oralni seks. Utvrđeno je da ona nema povreda po genitalijama, da nema tragova silovanja i da devojčica nije razdevičena - rekao je naš sagovornik.
Milorad još nije saslušan u tužilaštvu. Ako bude osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje učinjene prema detetu, preti mu kazna zatvora u trajanju od tri do 12 godina. 



Učitelji prijavili da je dete zanemareno
Zlostavljana devojčica ide u treći razred osnovne škole u Zaječaru, a njeni učitelji su, prema nezvaničnim informacijama, prošle godine obavestili Centar za socijalni rad da je ona zanemarena i zapuštena. Radnici Centra su tada posetili njenu porodicu, ali su konstatovali da je tamo sve u redu. Međutim, iz Centra za socijalni rad juče nisu hteli da pričaju o ovom slučaju, niti da nam kažu da li je devojčica, posle prijave zlostavljanja, izmeštena iz porodice.
- Ne dajemo nikakve informacije o pojedinim predmetima. Zato nećemo odgovoriti ni da li je pomenuto dete na sigurnom - poručili su iz Centra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 3 godine

Centri za socijalni rad najveca rupa u drzavi, dno dna, sta ti ljudi rade i kako se to tolerise meni nije jasno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija