• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2020

07:22

DANIJELA I ZORAN SKOVALI SU PLAN KAKO DA UBIJU NJENOG MUŽA Odvela ga je u vikendicu kod Novog Sada, a onda se desio UŽAS

Vesti

DANIJELA I ZORAN SKOVALI SU PLAN KAKO DA UBIJU NJENOG MUŽA Odvela ga je u vikendicu kod Novog Sada, a onda se desio UŽAS

Podeli vest

Zoran Dimić (52) iz Subotice, koji je optužen da je zajedno sa Danijelom Đilasović (43) iz Beograda ubio njenog muža Nemanju Grčića (37) 25. aprila 2019. u vikendici u Vrdniku, negirao je krivicu u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici.

Danijela, sa kojom je Dimić bio u tajnoj ljubavnoj vezi, tereti se za pomaganje prilikom zločina, ali ona je odlučila da se brani ćutanjem.
Zoran je na suđenju kazao da nije kriv, ali je priznao da se viđao sa Danijelom.

- Danijelu znam, to mogu da potvrdim, a na ostala pitanja ne bih da odgovaram, jer je već previše toga izašlo u javnost posle Grčićevog ubistva. Danijela nikada nije tražila od mene da naudim njenom mužu, a i ja to ne bih uradio. Imam dve ćerke kao i ona... Ne želim da kažem gde sam bio na dan ubistva jer me to može izložiti teškoj sramoti - ostao je Dimić tajnovit pred sudom.
Podsetimo, ubistvo se dogodilo u iznajmljenom apartmanu u Vrdniku, gde su boravili nevenčani supružnici Nemanja i Danijela. Prema optužnici, Danijela je svom ljubavniku ostavila odškrinuta vrata od sobe apartmana kako bi on mogao krišom da uđe i ubije Grčića.

Foto: Facebook/Danijela Djilasovic

 


- Nemanja je ležao na krevetu, a kada je ugledao Zorana da ulazi u sobu, skočio je prema njemu i oni su počeli da se bore. Tada je odjeknuo pucanj iz pištolja sa prigušivačem i Grčić je pao mrtav - ispričao je izvor iz istrage.
Inače, Danijela i Zoran se od hapšenja, poslednjih godinu i po dana, nalaze u pritvoru. Pojedini mediji su posle zločina za Nemanju Grčića naveli da je bio pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija