• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

27.08.2020

14:13

KOMŠIJA GA SKINUO S VEŠALA: Užas u Požarevcu, mladić se već njihao obešen o granu, ŽIVOT MU JE SPASLO MALO DETE!

Vesti

KOMŠIJA GA SKINUO S VEŠALA: Užas u Požarevcu, mladić se već njihao obešen o granu, ŽIVOT MU JE SPASLO MALO DETE!

Podeli vest

U požarevačkoj ulici Draže Markovića u sredu popodne odigravala se prava drama, kada je Marko N.(36) pokušao da izvrši samoubistvo vešanjem

Prema rečima našeg izvora iz policije, on je u nervnom rastrojstvu i pod uticajen alkohola i popijene veće količine lekova-sedativa, od gajtana napravio omču koju je obavio sebi oko vrata, a drugi kraj zavezao za granu drveta.

– Nakon toga skočio je sa stolice i njegovo telo se zanjihalo obešeno o granu. Taj čin bešenja video je Markov šestogodišnji komšija koji je odmah otrčao u svoje dvorišta i o tome šta je video obavestio svoga oca Predraga J.

Čim je čuo šta se desilo Predrag je otrčao u komšijino dvorište i videvši Markovo telo kako se njiše obešeno o granu, odmah uhvatio Marka za noge i njegovo čitavo telo podigao sebi na ramena. Na taj način olabavio je pritisak omče na Markov vrat i, kako se kasnije ispostavilo spasao mu život-priča naš izvori dodaje:

 - Dok je držao Marka na ramenima Predrag je pozvao svog oca Srđana da mu pomogne da ga skinu sa grane. Njih dvojica su brzo odvezali gajtan sa grane i omču sa Markovog vrata. Položili su Marka na zemlju i pošto nije disao Predrag je počeo da ga reanimira davajući mu veštačko disanje i na taj način uspeo da ga povrati.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo ko je Srbin uhapšen nakon 16 godina - osumnjičen za ubistvo POZNATOG SPORTISTE ISPRED MARAKANE

U toku Markove reanimacije Predrag je rekao svom sinčiću da pozove hitnu pomoć. Dete je to učinilo i usplahiranim glasom reklo hitnoj šta se desilo. Srećom, dežurni dispečer shvativši ozbiljnost poruke uspeo da od deteta sazna adresu događaja, pa je odmah obavesti ekipu o čemu se radi.

Oni su u rekordnom vremenu, za dva-tri minuta stigli na mesto dogaja i preuzeli brigu o nesrećnem mladiću. Kako smo saznali od lekara iz bolnice mladić je u nesvesnom stanju primljen na urgentno odeljenje.

Nakon ukazane pomoći mladić je u komatoznom stanju pregledan skenerom, gde je utvrđeno da nema težih posledica i da mu je samo vratna hskavica blago istegnuta. Prema rečima lekara Marko N. se tokom noći probudio i u svesnom stanju prebačen je na odeljenje psihijatrije na dalji tretnan.

 

DETE (15) GLEDALO HOROR! Otkriveni detalji ubistva kod Kragujevca - došao da vrati bivšu ženu, pa napravio KRVOPROLIĆE

Analizom krvi utvrđeno je da je u sebi imao veću količinu alkohohola u krvi, kao i psihoaktivne supstance poreklom od sedativa.

Spletom srećnih okolnisti i blagovremene reakcije Markovih komšija Predraga i Srđana, kao i na vreme dobijenog obaveštenja šta se dešava, koje je Predrag dobio od svog sinčića, spašen je jedan mladi život, te se može reći da su svi oni postali heroji dana u Požarevcu, a možda i u čitavoj Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija