• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

16:11

OGLASILA SE KOLUMBIJKA, DEVOJKA UBIJENOG STRAHINJE STOJANOVIĆA! Prvi put progovorila posle likvidacije u Beogradu!

Vesti

OGLASILA SE KOLUMBIJKA, DEVOJKA UBIJENOG STRAHINJE STOJANOVIĆA! Prvi put progovorila posle likvidacije u Beogradu!

Podeli vest

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je bila u džipu sa Strahinjom Stojanovićem u trenutku kada je eksplodirao njegov džip u Novom Beogradu, oglasila se prvi put posle stravične likvidacije

Naime, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju sa citatom: "Ego želi kvantitet, ali duša kvalitet".

Foto: Instagram

 njena ćerka Paula, inače model i manekenka, oglasila se nakon smrti Stojanovića. Ona je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju majke i Stjanovića i napisala: "Volimo te".

Foto: Instagram

Podsetimo, Sonja S. G. dobila je zabranu izlaska iz Srbije. U međuvremenu je otkriveno. U međuvremenu je otkriveno da je ispod džipa bilo između 1 i 1,5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta. Eksplozija je bila usmerena. Menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija