• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

26.09.2020

11:43

TUKLI SU GA MUŽEVI JER IM JE JURIO ŽENE! Roditelji Jasmine otkrili ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA FUNKCIONERA KOJI IM JE UBIO ĆERKU

Vesti

TUKLI SU GA MUŽEVI JER IM JE JURIO ŽENE! Roditelji Jasmine otkrili ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA FUNKCIONERA KOJI IM JE UBIO ĆERKU

Podeli vest

Ćerku mi je zaklao monstrum koji je poznat po tome što proganja žene. Da sam znala da je moja Jasmina u vezi s njim, sve bih učinila da je razdvojim od njega. Neka je proklet što je digao ruku na moje dete, priča očajna Darinka Puretić iz sela Svileuve kod Koceljeve, majka Jasmine Puretić Lazarević (46), koju je u sredu uveče nožem izmasakrirao ljubavnik Radovan Ranisavljević (57).

Stravičan zločin dogodio se u Bariču, u kući koju je Jasmina iznajmljivala u poslednja dva meseca, nakon što je napustila muža. Radovan se merdevinama popeo do prozora, pa upao u kuću i nožem izbo nesrećnu Jasminu po grudima i vratu. Zatim je autom otišao do mosta na putu Šabac - Ruma u nameri da skoči s njega, ali su ga spasli policajci.
Pomahnitali Ranisavljević, navodno, nije mogao da se pomiri s tim da Jasmina neće više da se viđa s njim, a nakon hapšenja je priznao zločin.

Darinka Puretić nam je ispričala da sve do ubistva njene ćerke nije znala da je Jasmina u tajnoj vezi sa Radovanom.

Foto: Informer

Otac i majka ubijene žene


- Sa ćerkom sam se poslednji put čula nekoliko dana pre zločina. Pričale smo dugo, ali mi nije pominjala da ima neke probleme. Muž i ja smo znali da ona hoće da se razvede, ali kad sam je pitala zašto, samo je rekla: "Moram. Ne mogu više sa njim da budem" - priča Darinka.
I Jasminin otac Miroslav je tek posle ubistva saznao da je njegova ćerka bila sa Radovanom.
- Taj monstrum svima je poznat po tome što proganja žene. Kada mu se neka devojka ili žena dopadne, počinje da je proganja, a ako ga odbije, on počne da joj preti. Takav je on. Skot! Muževi su ga prebijali jer im je proganjao žene, ali on se nije smirivao - kazao je Miroslav, i dodao da mu nije jasno kako Radovana, koji je zaposlen u opštini Koceljeva, niko nije oterao s tog radnog mesta, kad svi znaju kakav je.

Foto: Informer

Radovan Ranisavljević


Roditelji ubijene žene ističu da je Jasmina imala lep brak i dvoje divne dece, ali da je pre dve godine nešto krenulo loše. 
- I ona i njen muž Petar digli su kredit da kupe kuću na Umci i da se skuće. Međutim, ta kuća nije imala uredne papire i od tada su među njima počele trzavice - rekla je Darinka.
Podsetimo, Ranisavljević je radio kao načelnik Odeljenja društvene delatnosti u opštinskoj upravi u Koceljevi, a bio je i dugogodišnji predsednik Mesne zajednice sela Svileuve, u kom mu žive supruga, sin, ćerka i troje unučića. Osim toga, on je i dalji rod sa Jasminom Puretić, koju je zverski ubio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija