• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2020

15:04

MRVA ODLAZI U CRNU GORU! Bio u Srbiji pod lažnim imenom, POVEZUJU GA SA ŠKALJARSKIM KLANOM

Vesti

MRVA ODLAZI U CRNU GORU! Bio u Srbiji pod lažnim imenom, POVEZUJU GA SA ŠKALJARSKIM KLANOM

Podeli vest

Zoran Mrvaljević (43) iz Herceg Novog, koji se tereti da je na čelu kriminalne grupe koja je planirala izvršenje više teških krivičnih dela, narednih dana biće izručen Crnoj Gori, saznaje Pobjeda.

List navodi da se Mrvaljević nalazi u Srbiji i da su vlasti odobrile su njegovo izručenje.

Prema evidencijama bezbednosnih službi, on važi za člana škaljarskog klana i narednih dana iz Srbije biće izručen Crnoj Gori.

On je uhapšen 17. jula u Srbiji, po poternici NCB Interpol Podgorica.

"Nakon izdržane kazne zatvora zbog krivičnog dela koje je počinio u Srbiji, Mrvaljević je uhapšen na osnovu crnogorske međunarodne poternice. On se potražuje po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Crnoj Gori zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije, krivičnog delo ubistvo putem podstrekavanja i krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u produženom trajanju", rečeno je ranije iz Uprave policije.

Specijalno tužilaštvo Mrvaljevića je označilo za šefa kriminalne organizacije, čiji su članovi Milan Kankaraš, Slobodan Vico, Jovan Žmukić i Krsto Vujić čije se ime pominje u istrazi ubistva Šćepana Roganovića koji je likvidiran 14. marta u Herceg Novom.

Kankaraš je tokom saslušanja priznao članstvo u kriminalnoj organizaciji i šverc droge.

Mrvaljević i članovi grupe, prema evidenciji policije, dovode se u vezu sa škaljarskom kriminalnom grupom, prenosi portal CdM.

Mrvaljević je bio u pritvoru u Srbiji jer su kod njega u julu prošle godine pronađena falsifikovana dokumenta na ime Branko Perišić.

On je dva puta bio meta napada - ranjen je pre pet godina kada su na njega pucala trojica nepoznatih napadača. Na Mrvaljevića je pucano i 2017. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija