• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

27.09.2020

16:53

DOŠAO IZ NEMAČKE NA PROSLAVU, VRAĆAJU GA U SANDUKU! Ovo je Slaviša koji je poginuo kod Kladova! PORODICA I KOMŠIJE U NEVERICI!

Vesti

DOŠAO IZ NEMAČKE NA PROSLAVU, VRAĆAJU GA U SANDUKU! Ovo je Slaviša koji je poginuo kod Kladova! PORODICA I KOMŠIJE U NEVERICI!

Podeli vest

Slaviša Buzdokić (50) došao je iz Nirnberga, u Nemačkoj, gde živi sa porodicom, u subotu da bi proslavio rođenje sina svog bratanca

Pošto je u ponedeljak morao da bude na poslu, u nedelju, četiri sata iza ponoći, uzeo je auto od komšije kako bi uhvatiio autobus i vratio se u Nemačku, ali je sleteo sa puta i poginuo nadomak Kladova.

- Sedeli smo i veselili se, a Slaviša je uprkos molbama da prespava, uzeo "lančiu" od komšije i krenuo da uhvati autobus  - pričaju gosti.

Jedan od rođaka je krenuo za njim. Međutim, stigao je do autobuske stanice, ali Slavišin auto nije našao.

Rođak je, obuzet crnim slutnjama krenuo nazad, a onda je, nedaleko od ulaza u Kladovo ugledao Slavišin auto.

TUŽNA SUDBINA! KRENUO U NEMAČKU DA DOVEDE PORODICU, PA POGINUO! Izgubio kontrolu nad vozilom I NEKOLIKO PUTA SE PREVRNUO! UDRAC JE BIO SILOVIT!

- Izašao sam iz kola i video sam da je auto skroz havarisan. Od siline udarca i motor je ispao iz ležišta - kaže rođak nesrećnog Slaviše za "Novosti".

Nezvanično, Slaviša je izgubio kontrolu nad autom. Tragova kočenja nije bilo.

Foto: Printscreen Facebook/ Siniša B.

- Posle su nam istražni organi kazali da se auto prevrnuo nekoliko puta. Slaviša je, ispostavilo se, poginuo na licu mesta - rekao je Slavišin rođak, čija familija je u šoku, i retko ko je želeo da priča.

- Slaviša je popio rakiju ili dve. Ipak, tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije - dodaje naš sagovornik.

Slavišini roditelji su 40 godina radili u Nemačkoj, gde su i stekli penziju.

- Slaviša je već 30 godina bio u Nemackoj. Imao je transportnu firmu i zapošljavao je, kad je god mogao, ljude iz ovog kraja  - kažu komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pc

pre 3 godine

Slaviša je pijanac koji pijan vozi. Dosta više hvalospjeva pijancima koji mortus pijani sedaju u kola i divljaju po putevima. Na svu sreću samo je sebe ubio. Ovako bahato se ponašaju samo u Srbiji jer policija i državne.službe ne rade svoj posao a i mi kao narod smo neodgovorni. Ja sam se jednom potukao sa pijanim drugom koji je hteo pijan da vozi ženu i decu sa slave. Uzeo sam ključeve i nisam ih dao. Bolje da se isvađam nego.da idem na sahrane i da mi celi život.te scene budu pred očimq.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija