• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2020

14:38

MALA MONIKA O ZVERSTVIMA MALČANSKOG BERBERINA! Hrabra devojčica ništa nije prećutala, EVO KAKO JE SVEDOČILA

Vesti

MALA MONIKA O ZVERSTVIMA MALČANSKOG BERBERINA! Hrabra devojčica ništa nije prećutala, EVO KAKO JE SVEDOČILA

Podeli vest

Svedočenjem trinaestogodišnje žrtve, danas je pred Višim sudom u Nišu nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz sela Malča, optuženom za otmicu i silovanje maloletnice

On se tereti za zlostavljanje maloletnice koju je 20. decembra prošle godine oteo u naselju Brzi Brod gde je krenula u školu. Pronađena je devet dana kasnije u selu Pasjača, a manijak je uspeo da umakne da bi bio uhapšen 5. januara ove godine na groblju u rodnom selu.

Foto: informer.rs

 

- S obzirom na to da maloletnica ima status posebno osetljivog svedoka, prema pravilima Zakonika o krivičnom postupku, iskaz je davala iz posebne prostorije u prisustvu stručnog lica iz Centra za socijalni rad. Njeno svedočenje prenošeno je preko audio veze u sudnicu u kojoj je održavan glavni
pretres.

Foto: informer.rs

 

- Njeni roditelji su priznali da su veoma teško podneli svedočenje jer su za mnoge detalje mučenja, koje je pretrpela njihova ćerka, čuli prvi put.

Foto: informer.rs

 

- Nakon što je završila svedočenje, kazala mi je da joj je pao kamen sa srca, jer je prvi put ispričala šta je i kako je bilo. Mislim da joj to puno znači, jer ni nama mnoge stvari nije rekla, prvi put smo čuli mnogo toga, ali mi je veoma drago što je uspela da sve iznese kako treba. Meni i mom suprugu je bilo veoma teško, bilo je suza, mnogo emocija, ali smo bili hrabri zbog nje da bi ona mogla da sve ovo izdrži na najbolji mogući način – kazala je majka Aleksandra.

Foto: informer.rs

Aleksandra Karimanović Monikina majka

Devojčica je trebalo da svedoči na prethodnom glavnom pretresu koji je odložen jer se Jovanović žalio da je bolestan i tražio odlaganje. Ponovo je pokušao da izbegne suđenje na isti način, ali sud nije prihvatio njegovu molbu, jer zloglasni Malčanski berberin nije pružio nijedan dokaz da ima zdravstvenih problema. Nastavak suđenja zakazan je za 14. oktobar.

Foto: informer.rs

Robert Karimanović Monikin otac

MONSTRUM ŠOKIRAO SVE U SUDNICI! Malčanski Berberin NEVEROVATNIM POTEZOM POKUŠAVA DA IZBEGNE ROBIJU


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija