• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2020

17:28

HOROR! Sin mrtvom ocu pojeo uši i stomak! Policija ga pronašla među... JEZIVI DETALJI kanibalizma u Glogonjskom ritu kod Beograda!

Vesti

HOROR! Sin mrtvom ocu pojeo uši i stomak! Policija ga pronašla među... JEZIVI DETALJI kanibalizma u Glogonjskom ritu kod Beograda!

Podeli vest

Psihički oboleli Dušan M. (39) nedelju dana bio u stanu sa mrtvim ocem Aleksandrom, čije je meso grizao i jeo * Obdukcijom utvrđeno da je Aleksandar preminuo prirodnom smrću

Psihički oboleli Dušan M. (39) iz Glogonjskog rita kod Beograda pojeo je oba uveta i deo stomaka svom ocu Aleksandru, koji je preminuo u porodičnom stanu. Izgladneli Dušan se sedam dana hranio ljudskim mesom, sve dok policija nije provalila u stan i otkrila horor.

Jeziva tragedija otkrivena je u petak, kada su komšije prijavile da iz stana u kom su živeli Dušan i njegov otac Aleksandar dopire nepodnošljiv smrad.

Sakriven u đubretu

Prema rečima izvora iz istrage, policija je razvalila ulazna vrata i među gomilom đubreta pronašla unezverenog Dušana M.

- On je jako zaudarao i bio je zarastao u dugu bradu i kosu, a ruke su mu bile užasno prljave. Nesrećni čovek je na svako pitanje inspektora samo ponavljao da je bio strašno gladan i da nije imao šta da jede - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Dok su policajci sa Dušanom pokušavali da uspostave bilo kakvu komunikaciju, druga patrola je pretraživala stan. Oni su se zaprepastili kada su na krevetu u spavaćoj sobi primetili Aleksandrov leš, koji je bio u poodmakloj fazi raspadanja. Još veći šok usledio je nakon što su shvatili da nesrećnom starcu nedostaju uši i delovi stomaka, kao i da su po telu vidljivi tragovi ljudskog ugriza.

Foto: Informer

Nesrećni Dušan M. odmah je upućen na Infektivnu kliniku, a odatle je kasnije prevezen u psihijatrijsku bolnicu.
Kako saznajemo od svog izvora iz istrage, telo je poslato na obdukciju, gde je utvrđeno da je Aleksandar preminuo prirodnom smrću, i to sedam dana pre nego što je policija pronašla leš.

Reporteri Informera juče su u Glogonjskom ritu razgovarali sa Jelenom, čiji je muž prijavio da iz stana u kom su živeli Aleksandar i Dušan dopire nepodnošljiv smrad.
- Iz njihovog stana se uvek osećao zadah, ali u je petak to bilo neizdrživo. Ne mogu da vam opišem kako je smrdelo. Moj suprug je zato pozvao policiju. Videla sam Dušana kada su ga policajci izveli iz stana. Bio je unezveren i užasno prljav. Strašno je smrdeo na mokraću, ali stvarno nisam videla da na njemu ima krvi - kaže Jelena.

Ona je navela da su stanari zgrade u Glogonjskom ritu u kojoj su živeli Dušan i Aleksandar u više navrata Centru za socijalni rad prijavljivali da otac i sin žive u nehigijenskim uslovima, ali da niko nije reagovao.

Nije izlazio iz stana

- Aleksandar je stan kupio pre tri godine i on i Dušan zaista nikada nisu pravili probleme. Ranije je otac sina vodio sa sobom kada ide u prodavnicu ili da se prošeta. Međutim, poslednjih par meseci Dušan uopšte nije ni izlazio iz stana. Videli bismo ga ponekad kako viri kroz prozor i to je to - kaže komšinica Jelena.

Foto: Informer

Ona dodaje da joj nije jasno zašto su tako neuredno živeli.
- Nisu imali finansijske probleme, jer znam da su imali novac. Aleksandar je imao penziju i kupovao je u prodavnici. Donosio je hranu, ali su obojica bili zapušteni. Nisu se kupali. Smrdeli su na ustajao znoj i mokraću. Bili su užasno zapušteni. Kad god je Aleksandar prošao hodnikom zgrade, danima se osećao zadah. Pre mesec dana smo opet pisali Centru za socijalni rad i molili da im se nađe neka pomoć, međutim, opet nam niko nije odgovorio - kaže ona.

Majci pojela nos

U decembru 2016. godine u beogradskom naselju Mirijevo, takođe nakon prijave stanara, policija i vatrogasci su provalili u stan i pronašli telo Verice S. (86), koje je bilo u poodmakloj fazi raspadanja. U stanu je zatečena i njena psihički obolela ćerka Vesna S. (60), koja je, kako se ispostavilo, danima bila zaključana u stanu s mrtvom majkom. Ćerka je bila histerična i agresivna, a pregledom tela nesrećne starice utvrđeno je da joj nedostaje nos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija