• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2020

12:21

PROFESORKA MARIJA POTRČALA U KOLA DA SE SPASE Milan je sustigao i... komšije otkrivaju JEZIVE DETALJE KRVAVOG PIRA

Vesti

PROFESORKA MARIJA POTRČALA U KOLA DA SE SPASE Milan je sustigao i... komšije otkrivaju JEZIVE DETALJE KRVAVOG PIRA

Podeli vest

Vozač autobusa Milan Živojinović (41) ubio profesorku nemačkog Mariju Stanojosku (31) u autu ispred njene zgrade, a onda i sebi pucao u glavu * Milan nikako nije mogao da se pomiri sa raskidom

Milan Živojinović (41) ubio je prekjuče ljubavnicu Mariju Stanojosku (31), a zatim je i sebi presudio u automobilu "golf" na parkiralištu ispred njene zgrade u Pančevu. Milan nikako nije mogao da se pomiri s tim što je Marija želela da raskine tu vezu, pa je uzeo očev pištolj i oduzeo život i njoj i sebi.

Čekao ispred zgrade

Živojinović je bio vozač autobusa i živeo je u Velikom Gradištu, dok je Marija profesorka nemačkog jezika i rodom je iz Kačareva, ali je živela u iznajmljenom stanu u Pančevu sa dvoje dece.

Izvor iz istrage kaže da se Milan kobnog dana, oko 14 sati, dovezao "folksvagenom turan" do Ulice Miloša Obrenovića u Pančevu, gde je živela Marija. Parkirao je auto nedaleko od njene zgrade i čekao je da se pojavi, pošto je ona pre toga odbijala da se vidi s njim.


- Živojinović je neko vreme čekao u autu ispred zgrade, a onda je izgubio strpljenje, otišao do njenog stana i pokucao na vrata. Dozivao ju je, molio ju je da izađe, ali Marija je bila uporna u nameri da prekine svaki kontakt s njim - priča naš izvor.

Foto: Informer

Mesto ubistva

Pobesneli Milan je tada opet otišao do automobila i nastavio da je čeka. Nakon pola sata, Marija je izašla iz zgrade i sela u svoj "golf", ali Milan je tada dotrčao do nje i brzo seo na suvozačko mesto.
- U "golfu" je odmah izbila svađa i Milan je tad potegao pištolj i ispalio jedan hitac u krov auta, verovatno da bi je uplašio. Zatim joj je, onako prestravljenoj, prislonio cev na glavu i ubio je, pa je na isti način presudio i sebi. Komšije su čule pucnje i pozvale su policiju, koja je zatekla Milana i Mariju mrtve u "golfu", sa prostrelnim ranama na glavama. Pištolj je bio pored Milana, između sedišta i vrata - objasnio je naš sagovornik.

Marijin komšija ispričao nam je da je ona radila kao profesor nemačkog jezika u jednoj osnovnoj školi u Pančevu.
- Pre Milana imala je dve duže veze iz kojih je dobila dvoje dece. Sina je rodila kad je imala samo 17 godina, a pre dve godine je rodila ćerku. Milana je upoznala kad je išla u Nemačku da usavrši jezik. On ju je tada vozio autobusom, pa su nastavili da se viđaju kad se ona vratila u Srbiju. Ne znam mnogo o Milanu, ali Marija je zaista bila dobra devojka, lepa, ljubazna, puna života... Živela je sama sa decom, ne znam kako će oni podneti majčinu smrt - kazao je komšija.

Nemi od bola

U porodici ubijene devojke u Kačarevu juče nisu mogli da pričaju o tragediji. Prijatelji, rođaci i komšije uzalud su pokušavali da uteše Marijine roditelje.
- Marija potiče iz ugledne porodice iz Kačareva. Roditelji su joj preduzetnici, dobri domaćini. Lepo su brinuli i o Mariji i njenoj deci, sad ne mogu da dođu sebi od bola i tuge - priča komšija u Kačarevu.
Što se Milana tiče, iza njega su ostali supruga i dvoje dece. 

Komšije nisu htele da se mešaju u svađu

Komšije ubijene devojke kažu da su čule kada je Milan lupao na Marijina vrata, ali niko nije hteo da se umeša, misleći da je reč o običnoj ljubavnoj svađi.
- Vikao je: "Marija, izađi, molim te!" Onda se sve utišalo, a pola sata kasnije odjeknula su tri pucnja sa parkinga. Nisam znao šta se dogodilo sve dok nije stigla policija - ispričao je komšija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Verica

pre 3 godine

Neki muškarci se tako vaspitavaju u porodici, da mora da bude onako kako oni žele, naročito kad su žene u pitanju. Kod nas i ako je 21 vek kad muškarac progovori žena mora da ućuti, makar bila 5 puta pametnija od muškarca. Koja žena neće da radi kako joj muškarac naredi a muškarac nema dovoljno pameti, završi ovako. To je problem u celoj Srbiji. Još smo mi daleko od Evrope.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija