• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

12.10.2020

23:00

SKOČIO U SMRT SA TREĆEG SPRATA BEŽEĆI OD POLICIJE! Bežao od zakona i poginuo Tragedija u Dimitrovgradskoj ulici u Nišu!

Vesti

SKOČIO U SMRT SA TREĆEG SPRATA BEŽEĆI OD POLICIJE! Bežao od zakona i poginuo Tragedija u Dimitrovgradskoj ulici u Nišu!

Podeli vest

Mladen M. (37) video policajce kako prilaze njegovim vratima, pa je skočio kroz prozor kupatila, sa visine od oko deset metara, i na mestu poginuo. Policajci ga tražili radi odsluženja zatvorske kazne od četiri meseca

Mladen M. (37) iz Niša poginuo je u petak skočivši sa trećeg sprata zgrade, dok je bežao od policije!
Nesrećni muškarac se uspaničio kad je video policajce kako prilaze njegovim vratima, pa je najpre izbacio paketić marihuane kroz prozor, a onda i sam skočio sa visine od desetak metara, misleći da će uspeti bezbedno da se dočeka na noge.

Policajci su ga, inače, tražili radi odsluženja zatvorske kazne od samo četiri meseca.

Više puta ga tražili

Izvor iz istrage kaže da se strašna tragedija dogodila oko 21 sat, u zgradi u Dimitrovgradskoj ulici.

- Za Mladenom je bila raspisana poternica jer se nije javljao na izdržavanje zatvorske kazne, koju je trebalo da odsluži u Kazneno-popravnoj ustanovi u Leskovcu. Policija ga je više puta tražila, ali ga nije zatekla kod kuće - kazao je naš izvor.

Policajci su ga zato potražili i u petak u večernjim časovima, pretpostavljajući da će tada biti u stanu.

- Kad je Mladen video policajce kroz "špijunku", umesto da im otvori vrata, odlučio je da pokuša da pobegne. Najpre je kroz prozor kupatila izbacio paketić marihuane koji je imao kod sebe, pa je i sam iskočio, nadajući se da će preživeti pad sa velike visine. Međutim, tresnuo je o beton i na mestu ostao mrtav. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt - ispričao je naš sagovornik.

Cveće i sveće na mestu pogibije

Nekoliko Mladenovih prijatelja juče se okupilo ispred zgrade u kojoj je živeo. Oni su na mestu gde je zatečeno njegovo telo zapalili sveće i položili cveće. Dok su pričali o tragediji, jedni su tvrdili da se Mladen ubio, dok su drugi smatrali da je ipak stradao prilikom pokušaja bekstva od policije. Inače, na Mladenovom Fejsbuk profilu vidi se da je bio vatreni navijač Partizana i gajio je imidž "žestokog momka". U opisu obrazovanja naveo je da je "diler droge i oružja".

Mladenove komšije su nam ispričale da je on rodom sa Kosova, te da se u njihovu zgradu doselio sa roditeljima posle NATO bombardovanja 1999.

- Otac mu je bio vojno lice, došli su ovde iz Prištine. Teško su živeli, a Mladen je često imao problema sa zakonom. Nije mu bilo prvi put da ga policija traži, a koliko znam, već je bio na robiji. Otac mu je plaćao advokate, trudio se da ga izvuče iz kriminala, ali nije vredelo... Nakon očeve smrti, Mladen je nastavio da živi u stanu sa majkom. Nju smo retko viđali, jer je bila bolešljiva - kaže Mladenov komšija.

Drugi stanar ove zgrade rekao nam je da je Mladen bio pristojan, ali da mu se nisu svideli ljudi s kojima se družio i koji su ga posećivali.

- Mladen je zaista bio korektan prema komšijama, nikad nismo imali problema s njim, ali njegovi drugari su bili zaista problematični. Susret s njima ni u prolazu nije bio prijatan. Imam ćerku od 16 godina i brinuo sam se za nju znajući ko i zašto dolazi kod Mladena. To je bio jedan od razloga što smo pre nekoliko dana počeli da postavljamo kamere po zgradi kako bismo imali nadzor nad onima koji ovde ulaze - priča stanar ove zgrade.

Nije se ubio

On je ubeđen da Mladen nije izvršio samoubistvo, već da je stradao suludo misleći da će preživeti skok sa deset metara.

- Pa zašto bi se ubio? To mu ne bi bio prvi put da ide na robiju... Čujem da je trebalo da odsluži samo četiri meseca, a to nije razlog da neko sebi oduzme život. S druge strane, da je Mladen hteo da se ubije, zbog čega bi najpre drogu bacao kroz prozor? Zato sam uveren da je on mislio da će preživeti skok i da će pobeći s drogom - zaključuje ovaj Nišlija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija