• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Vasiljević

13.10.2020

14:25

UŽAS U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Uhapšen bivši robijaš, OPLJAČKAO PA SILOVAO NEPOKRETNU STARICU!

Vesti

UŽAS U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Uhapšen bivši robijaš, OPLJAČKAO PA SILOVAO NEPOKRETNU STARICU!

Podeli vest

Smederevska policija uhapsila je M.Š. (29) iz Smederevske Palanke zbog sumnje da je opljačkao i silovao sedamdesetsedmogodišnju staricu iz ovog mesta

Njemu se na teret stavlja krivično delo razbojništvo i obljuba nad nemoćnim licem, zadržan je u pritvoru, i očekuje se da bude priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

Kako saznajemo, ceo slučaj se dogodio u noći između 11. i 12. oktobra, kada je uhapšeni provalio u kuću nesrećne žene, za koju je znao da je nepokretna i da živi sama.

- Žena živi sama u Smederevskoj Palanci, a povremeno je posećuju rođaci. Slučaj je prijavio njen brat, koji je u ponedeljak ujutru došao da je obiđe. Ona mu je ispričala šta se dogodilo, on je odmah pozvao policiju. Organi su brzo reagovali, a na osnovu datog opisa, osumnjičeni je
uhapšen kroz nekoliko sati – kaže naš izvor blizak istrazi.

Foto: Printscreen MUP Srbije

 

Kako saznajemo osumnjičeni je provalio u kuću starice, sa namerom da je opljačka, a kako je
došlo do obljube, za sada nije poznato.

- On je provalio u kuću i ustremio se na staricu koja je ležala na krevetu, tražeći od nje novac i
više puta je udario. Uzeo je 5.000 dinara iz torbe, čak i boks cigareta. Starica tvrdi da napasnika
ne poznaje, ali se osnovano sumnja da je on znao u kakavom je ona stanju i da je sama, zbog
čega mu je bila laka meta.

Prema njenim rečima, usledilo je i seksualno napastvovanje, ali okolnosti pod kojima je došlo do ovog čina još nisu razjašnjene – navodi naš sagovornik.

Tužilaštvo je izdalo nalog da se obave lekarski i ginekološki pregled, nakon čega bi trebalo da poznat i stepen povreda koje je nesrećna starica pretrpela.

Foto: Pixabay

 

Nezvanično saznajemo da je uhapšeni od ranije poznat policiji.

- Reč je o licu koje je pre nekoliko meseci izašlo iz zatvora, a hapšen je zbog krađa i razbojništva, nikada, međutim, zbog silovanja, ili ovakvog, još gnusnijeg čina, obljube nad nemoćnim licem – navodi naš izvor.

Istraga o ovom slučaju je u toku, a više detalja moglo bi da bude poznato nakon završenog lekarskog veštačenja, ali i saslušanja osumnjičenog koji tek treba da bude priveden kod tužioca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija