• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

17.10.2020

08:39

ŽENA I LJUBAVNICA ŠEFA BANDE SRELE SE U BEOGRADSKOM ZATVORU Usledio je obračun zbog kojeg su se i INSPEKTORI NAŠLI U ČUDU

Vesti

ŽENA I LJUBAVNICA ŠEFA BANDE SRELE SE U BEOGRADSKOM ZATVORU Usledio je obračun zbog kojeg su se i INSPEKTORI NAŠLI U ČUDU

Podeli vest

Jelena R. (35), supruga Petra R. (35), koji je šef uhapšene narko-bande, i njegova ljubavnica Sanela T. (22) zamalo su se potukle dok ih je policija privodila na saslušanje. Srećom, njih dve su imale lisice na rukama, pa je sve završeno samo na razmeni psovki i uvreda.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Jelena i Sanela su se srele dok su inspektori dovodili pripadnike osmočlane kriminalne grupe, koja se sumnjiči da je kokain, amfetamine i heroin pakovala u tegle i zakopavala po parkovima.

Slučajan susret
- Iako su osumnjičeni privođeni na saslušanje u određenim razmacima, slučajno se dogodilo da se Jelena i Sanela u jednom trenutku mimoiđu u hodniku zgrade. Čim su se videle, pokušale su da nasrnu jedna na drugu - rekao je naš sagovornik i dodao:
- Srećom, one su imale lisice na rukama, a držao ih je i po jedan inspektor, tako da do fizičkog sukoba, naravno, nije moglo ni da dođe.

Prema rečima Informerovog izvora, iako je Jelenin i Sanelin susret trajao svega pola minuta, one su jedna drugoj uspele da upute bujicu psovki i uvreda.
- Jelena je Saneli rekla da je k*** i pitala ju je kako je nije sramota da joj otima muža sa kojim ima dete. S druge strane, Sanela je poručila Jeleni da se j*** i da je Petar sa njom jer zna šta je kvalitet - rekao je naš sagovornik, dodavši da su inspektori posle ovog incidenta veoma vodili računa da se njih dve više ni slučajno ne sretnu.
Sanela T. je, inače, sestra od strica Smaila T. iz Malog Zvornika, kom je 2008. godine u Beogradu odsečena glava.

Foto: Printscreen

Hapšenje krimi grupe

Zakopavali drogu
Policija je u sredu u Beogradu uhapsila Petra R., njegovu suprugu Jelenu R., kao i Petrovu ljubavnicu Sanelu T., zbog sumnje da su organizovali narko-grupu koja je dilovala heroin, kokain, amfetamine... Osim njih, privedeni su i Dušan B. (31), Nebojša P. (30), Uroš D. (33), Slobodan Đ. (50) i Mladen G. (40), svi iz Beograda. Svi oni bi u subotu trebalo da budu saslušani u Specijalnom tužilaštvu.
Ova banda je imala specifičan način rada. Naime, oni su u tegle pakovali drogu, a zatim su je zakopavali po parkovima i šumarcima u Beogradu. Nakon što bi im kupac na dogovoreno mesto ostavio novac, dileri su mu otkrivali gde mu je zakopana "roba". Na ovaj način oni su izbegavali da budu uhvaćeni u trenutku prodaje narkotika.

Foto: MUP Srbije

Zakopana droga


Ipak, policija je nakon višemesečnog praćenja uspela da na nekoliko lokacija u Beogradu pohapsi članove te narko-bande.
- Pretresom osam stanova i nekoliko automobila policija je pronašla više od 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina visoke čistoće, kokain, kao i tri kilograma smese za mešanje droge. Otkriveno je i ukupno 28.000 evra, za koje se veruje da potiču od prodaje droge - saznajemo u policiji. 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djape

pre 3 godine

To je bio sve,samo ne slucajan susret.Namerno su ih spojili,ne bi li proradila ljubomora,i ne bi li se neka od njih dve,pod pritiskom otvorila i ispricala nesto,sto inace ne bi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija