• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

17.10.2020

20:54

UPUCANI ŠARAC KRAO LUKSUZNI NAKIT U INOSTRANSTVU! Pogledajte čuvenu pljačku juvelirnice u Milanu

Vesti

UPUCANI ŠARAC KRAO LUKSUZNI NAKIT U INOSTRANSTVU! Pogledajte čuvenu pljačku juvelirnice u Milanu

Podeli vest

Aleksandar Šarac (35) član najveće pljačkaške bande "Pink panter” upucan je na parkingu tržnog centra "Ušće" na novom Beogradu.

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu. On je zajedno sa tada 30-godišnjim Urošem Ivkovićem u septembru 2016. godine ušao u juvelirnicu, gde je tražio od prodavačice damu pokaže dragulje.

Kada je krenula da ih vrati u sef, Šarac ju je sustigao, oborio je i vezao joj ruke, nakon čega mu se priključio Ivković, a po završetku su obojica izašla na prednja vrata.

Oni su uhapšeni nakon što je prodavačica policiji rekla da je, s obzirom na hrvatsko poreklo, razumela reč "Čekaj" na osnovu koje je italijanska policija znatno suzila potragu, pa su početkom 2017. uhapšeni.

Na snimku pljačke jasno se vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao kupac u zlataru, bez naznaka da bi moglo da dođe do pljačke. Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi muškarac koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita. Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija