• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: istmedia

22.10.2020

11:29

(VIDEO) SNIMAK NAPADA NA PROFESORA Napadač zamahnuo bejzbolkom, pa izgubio ravnotežu

Vesti

(VIDEO) SNIMAK NAPADA NA PROFESORA Napadač zamahnuo bejzbolkom, pa izgubio ravnotežu

Podeli vest

Borska policija intenzivno traga za napadačem koji je jutros napao palicom profesora Tehničke škole Dragana M. nanevši mu pritom povredu na nozi.

Profesor Dragan M. je za IST Media izjavio da mu nisu poznati motivi napada i da ne zna ko ga je udario.

Kako se vidi na snimku sigurnosne kamere do koga je došla IST Media, očigledno mlađi napadač prišao je profesoru s leđa, prilikom udarca palicom je i sam izgubio ravnotežu a potom pobegao.

Profesor je potrčao za njim, ali je napadač uspeo da pobegne. Profesor se nakon ovog nemilog događaja sam javio u borski Dom zdravlja gde je pregledan. Nakon toga је zbrinut na odeljenju borske ortopedije


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija