• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

25.10.2020

17:15

BRAĆA ZBOG SVAĐE OKO NASLEDSTVA NISU OTIŠLA OCU NA DAĆU, A ONDA JE USLEDILA KRVAVA NOĆ! Detalji napada sekirom kod Šapca!

Vesti

BRAĆA ZBOG SVAĐE OKO NASLEDSTVA NISU OTIŠLA OCU NA DAĆU, A ONDA JE USLEDILA KRVAVA NOĆ! Detalji napada sekirom kod Šapca!

Podeli vest

Rođena braća Zoran L. (55) i Dragan M. (47) iz Dobrića, kod Šapca, noćas su se prvo posvađala ispred kuće u kojoj je stariji brat živeo sam, a onda ga je Zoran napao sekirom. Udario ga je dva puta, u potiljak i posred glave, pa se ovaj srušio na zemlju gde su na travi ostali tragovi krvi

Pretpostavlja se da su se braća posvađala zbog nasledstva nakon smrti oca, ali najbliži rođaci i braća koja žive u komšiluku o tome nisu hteli da pričaju pred novinarima. Navodno je Dragan u gluvo doba noći došao kod brata da bi se raspravio sa njim oko kućerka u kojem je Zoran živeo. On je u besu razlupao stakla na delu kućice, a onda izgubio kontrolu i zamahnuo na rođenog brata.

- Verovatno su se zbog toga sukobili. Juče je porodica izlazila na groblje da daje parastos njihovom ocu koji je nedavno preminuo. Zoran ni Dragan jedini od osmoro braće nisu bili na daći, verovatno zato što su među njima tinjale nesuglasice - pričaju u selu, piše Telegraf.rs.

Sve se odigralo oko pola dva posle ponoći. Galama i lupanje stakla na kućerku u kojem je Zoran živeo razbudili su komšije, ali su oni napolje istrčali kasno i Dragana bespomoćnog zatekli kako leži na zemlji.

KRVAVA SVAĐA KOD ŠAPCA! Muškarac zgrabio SEKIRU I UDARIO BRATA PO GLAVI!
 
- Čula sam galamu, a dok sam istrčala napolje on ga je već udario i krenuo sa sekirom u ruci prema centru sela. Pozvali smo policiju i hitnu pomoć - priča najbliža rođaka braće koja živi u komšiluku.

Policajci su Zorana uhapsili na putu, sa sekirom kojom je napao brata.

- Išli su da rade u nadnicu i nismo čuli da su se ranije svađali. Nije trebalo ovo da se dogodi, a zašto su se posvađali i potukli to niko ne zna - kaže komšija B. J.

Dragan je živeo u istom selu, ali na drugom kraju. Oženjen je i ima suprugu i osmoro dece.

Nakon što je noćas zbrinut u šabačkoj bolnici, on je jutros prebačen u Beograd. U teškom je stanju i lekari kažu da ima povrede opasne po život.

Zoran L. je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Sutra će biti priveden u Više tužilaštvu u Šapcu, zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija