• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Lj.

26.10.2020

19:36

ŠOK PRIČA SA JUGA SRBIJE! Muž tvrdi da se žena porodila i prodala bebu, ONA DA NIJE NI BILA TRUDNA?! KAKO JE OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Vesti

ŠOK PRIČA SA JUGA SRBIJE! Muž tvrdi da se žena porodila i prodala bebu, ONA DA NIJE NI BILA TRUDNA?! KAKO JE OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Podeli vest

Snežana J. (43) ubedila muža Jovana (49) da je trudna, pa mu se čak i javljala iz navodnog porodilišta i slala lažne slike bebe. Ubrzo zatim javila mu je da je beba umrla. Jovan, međutim, i dalje veruje da se ona porodila, ali da je prodala bebu

Snežana J. (43) iz Toponice kod Žitorađe slagala je muža Jovana Atanaskovića (49) da je trudna, pa je u julu čak izmislila i da se porodila u leskovačkom porodilištu! Tada mu je poslala i nekoliko slika neke bebe sa interneta, ubeđujući ga da je to njihova ćerkica, a ubrzo zatim mu je saopštila da je dete umrlo!?!


Jovan je, međutim, i dalje ubeđen da se ona stvarno porodila, a da je dete prodala!
Ovaj slučaj je stigao do leskovačkog tužilaštva i u novembru će i Snežana i Jovan da budu saslušani pred tužiocem.

 

Zna on...

Valjda znam šta je trudna žena! Pa pred porođaj Snežana uopšte nije mogla da se savije, ja sam je obuvao
Jovan Atanasković

 

Foto: Informer

 

Upoznali se na Fejsu
Snežana je, inače, iz okoline Leskovca, a 2018. je preko Fejsbuka upoznala Jovana i prešla je da živi kod njega u Toponicu.
Jovan nam je ispričao da je Snežana, po njegovom mišljenju, ostala trudna u novembru 2019. i da je termin za porođaj bio 20. juli.
- Sve vreme sam bio uz nju, pazio je, pomagao joj... Mazio sam joj stomak, koji je rastao... A onda, kad se približilo vreme porođaja, odvezao sam je u Leskovac, gde je ona, kako mi je pričala, održavala trudnoću u jednoj privatnoj klinici. Ona u Leskovcu, inače, ima kuću koju je ranije dobila od pokojnog muža, ali tamo živi jedan od dvojice njenih sinova. Nikada nisam ulazio unutra, već bih je ostavio ispred kapije kada je ona išla tamo. Tako je bilo i 16. jula. Odvezao sam je do te kuće, a onda je ona odatle, navodno, otišla u privatnu kliniku. Svaki dan smo se čuli i 20. jula mi je javila da se porodila, da smo dobili devojčicu tešku 3.400 grama i dugu 58 centimetara - priča Jovan, koji od šoka još ne može da veruje šta ga je snašlo.

Usrećila ga

Jovan je u novembru 2019. pomislio da sam trudna. Bio je tako srećan, nisam imala srca da mu kažem da nisam
Snežana J.


On dodaje i da mu je Snežana rekla da ne dolazi u kliniku zato što su zbog korone zabranjene posete i da će ona i beba za nekoliko dana doći kući.
- Ja sam bio presrećan, slavili smo dva dana u Toponici. Komšinici i sestričini slala je slike bebe, kao i meni, a onda je, nekoliko dana posle porođaja javila da je dete umrlo... Bio sam slomljen... Ona je stalno plakala, pa sam je tešio i na kraju je dovezao kući - priča očajni Jovan.

Foto: Informer


Možda bi se sve i završilo na tome da Jovanovi rođaci nisu posumnjali da ipak nešto nije u redu. Na njihov nagovor, Jovan je otišao u leskovačku matičnu službu, gde je ostao zgranut kad su mu rekli da se Snežana uopšte nije porodila!
- Tada je još uvek tvrdila da je beba umrla, ali kada sam joj zapretio da ću je prijaviti policiji, priznala mi je da nikada nije bila trudna i da je, umesto u porodilištu, bila u kući u Leskovcu, odakle mi je slala lažne slike novorođenčeta! To me je tek dotuklo... Pa ja sam živeo s njom i valjda znam šta je trudna žena! Pred taj porođaj ona uopšte nije mogla da se savije, ja sam je obuvao! Tvrdim da je bila trudna i da se porodila, a onda je nekom prodala našu bebu - uveren je Jovan.

Ginekološki problemi

Ona dodaje da je u vreme navodne trudnoće bila otečena, ali zbog ginekoloških problema, zbog čega je pila lek "promizon".


U nalazu veštaka iz Niša piše da Snežana u julu nikako nije mogla da se porodi, niti da bude trudna, kao i da je imala krvarenja koja su nastala usled endometrijalnog polipa. Zato joj je urađena hirurška intervencija, odnosno kiretaža, 1. septembra ove godine.


Slučaj će tek dobiti sudski epilog, a Jovan ističe da će ići do kraja i da želi da utvrdi punu istinu. 

Foto: Informer

Na drugoj strani, priča njegove nevenčane supruge sasvim je drugačija. Ona priznaje da je lagala Jovana, ali "zato što nije imala srca da mu prizna da nije trudna".
- Krajem prošle godine skoro četiri meseca nisam imala ciklus i on je pomislio da sam u drugom stanju. Bio je tako srećan zbog toga, posle nisam imala srca da mu kažem da nisam trudna... Sve je posle otišlo predaleko, pa sam čak i izmislila porođaj. Naravno da nisam prodala dete, kako Jovan misli. I veštaci su u međuvremenu utvrdili da nisam bila u drugom stanju i da se nisam porodila. Ipak, osećam krivicu, pogrešila sam - priznaje Snežana.

Foto: Informer

Žalila se na doktore u "porodilištu"

Snežana je, dok je navodno bila u porodilištu, skinula sa interneta slike novorođenčeta koje je rođeno u Leskovcu početkom godine. Te fotografije je zatim slala Jovanu i rođacima, pri čemu im se još i žalila na doktore, koji su navodno nesavesni i ne pokazuju joj dovoljno pažnje! Kad je Jovan shvatio da ga je Snežana nasamarila, pokazao je slike te bebe matičaru u Leskovcu. Matičar je na osnovu broja 254 sa bebine narukvice odmah shvatio da to ne može biti Snežanino dete, jer su sva novorođenčad u julu u leskovačkom porodilištu već imali brojeve veće od 800.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija