• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.11.2020

10:40

Kamiondžija na putu kod Prijepolja video tablicu i kamenje: Pozvao je policiju, koja je UBRZO U AMBISU OD 50 METARA UGLEDALA JEZIV PRIZOR

Vesti

Kamiondžija na putu kod Prijepolja video tablicu i kamenje: Pozvao je policiju, koja je UBRZO U AMBISU OD 50 METARA UGLEDALA JEZIV PRIZOR

Podeli vest

Teška nesreća dogodila se noćas kod Prijepolja. Automobil je sleteo u kanjon Lima i tom prilikom poginuo je muškarac.

Prijepoljac E.P. (35) poginuo je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prijepolje - Brodarevo kada je "mercedes" kojim je upravljao sleteo u kanjon reke Lim.

Srećom po troje njegovih saputnika, koji su prošli sa lakšim telesnim povredama, automobil se posle sletanja u ambis dubok 50 metara, zaustavio na samoj obali reke.

Nesreća koja samo pukom srećom nije odnela više života dogodila se oko 22 sata u mestu Petrovac, na delu puta uz kanjoj Lima. Vozilo u kome su se nalazila dva mladića iz Prijepolja i dve devojke iz Priboja, a koje se kretalo iz pravca Brodareva, iz za sada nepoznatih razloga sletelo je sa kolovoza, udarilo u potporni zid i otklizalo niz liticu prema koritu reke, zaustavivši se na par metara od Lima.

E.P. je jedini ispao iz vozila, koje ga je, kako se pretpostavlja, udarilo tokom sletanja i to ga je koštalo života.

Jedan kamiondžija koji je naišao putem primetio je na kolovozu registarsku oznaku i kamenje koje se, kako se ispostavilo, razletelo na putu od udarca "mercedesa" u potporni zid. Posumnjavši da se na putu nešto dogodilo pozvao je policiju iz Prijepolja koja je ubrzo došla na lice mesta i primetila automobil u ambisu.

Odmah zatim pristigla je hitna pomoć i vatrogasna ekipa koja je izvukla telo E.P.. i troje njegovih saputnika. Oni su preveženi u prijepoljsku bolnicu gde su im konstatovane lakše telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija