• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

02.12.2020

10:46

TRAGEDIJA U KOVID AMBULANTI U VRANJU! Pacijent čekao pregled, rekao da mu nije dobro, srušio se na pod i preminuo!

Vesti

TRAGEDIJA U KOVID AMBULANTI U VRANJU! Pacijent čekao pregled, rekao da mu nije dobro, srušio se na pod i preminuo!

Podeli vest

Pacijent koji je čekao na pregled preminuo je jutros u kovid ambulanti u Anti tuberkuloznom dispanzeru (ATD) u Vranju

Čovek je par puta rekao da mu nije dobro i samo se srušio na pod.

Dežurna doktorka je prijavila slučaj policiji, koja je izašla na lice mesta,a pacijenti su zamoljeni da napuste zgradu. 

Kovid ambulanta u Vranju je jedna od najbolje organizovanih i retkih u Srbiji gde nisu zabeležena čekanja u redovima ispred zgrade.

Ipak, poslednjih dvadesetak dana je preveliki pritisak na ovu ambulantu koja je jedina u Vranju. Samo u toku jučerašnjeg dana u kovid ambulanti obavljeno je 276 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 144.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 3 godine

Očigledno je taj bio jedan od onih što je čekao nedelju dana, možda i više, u uverenju da koronavirus nije ništa pa u ambulantu došao kad više nije mogao ni da diše ni da stoji na nogama. Da se javio na vreme, već kod prvih somptoma, verovatno bi preživeo ... Ne mogu da verujem koliko ljudi nemaju mozga i veruju kojekakvim budalama na internetu - pre sat vremena sam bio u situaciji da mi je došlo da prijatelja tresnem pesnicom, kaže mi "ma ne verujem ja ovima na TV, sve je to naduvano". Naravno da je bio bez maske i bilo kakve zaštite ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija