• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

07.12.2020

18:07

(VIDEO) SAČEKUŠA! POKUŠAJ UBISTVA USRED DANA: Naoružani maskirani napadači pokušali da ubiju "ŽESTOKOG" MOMKA, EVO KAKO SE IZVUKAO

Vesti

(VIDEO) SAČEKUŠA! POKUŠAJ UBISTVA USRED DANA: Naoružani maskirani napadači pokušali da ubiju "ŽESTOKOG" MOMKA, EVO KAKO SE IZVUKAO

Podeli vest

Na društvemnim mrežama se pre nekoliko dana pojavio snimak sačekuše u Novom Sadu, gde se vide dvojica maskiranih muškaraca sa pištoljima u rukama, kako pokušavaju da sustignu i ubiju Slobodana Vujakovića (45) zvanog Boba. Ipak on uspeva da im umakne tako što je uleteo u vozilo koje je tada slučajno prolazilo na mestu okršaja

- Snimak je navodno nastao „ slučajno“, tako što je neko baš tada uključio mobilni telefon. Istražuje se još uvek šta se tada događalo, jer je meta napadača, Vujaković, inače, osuđivani diler droge, jedan od jačih pre dvadedest godina, „zanemeo“ pred policijom. Nije hteo čak ni da potvrdi da je u ovom slučaju bio meta napadača, a sve je prijavio vozač automobila u koji je Boba ušao – kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Snimak sačekuše je napravljen na uglu Subotičke ulice i Futoškog puta, koji je veoma prometan i ljudima i vozilima i nalazi se na manje od sto metara od Osnovne škole „ Nikola Tesla“.

- Vujaković verovatno nije slutio da mu se sprema napad, jer je mirno pešice išao ka Futoškom putu. Međutim, kada je primetio maskirane muškarce munjevito se snašao i ueleteo u najbliže vozilo, što mu je spasilo glavu.

Desetak dana kasnije je ponovo napadnut, ovoga puta ne vatrenim oružjem, već je izudaran pesnicama, ali nije zadobio teže telesne povrede. Iako sumnjamo da zna i jedne i druge napadače, ni reč nije rekao o njima, niti je dao indicije ko bi to mogao da bude – kaže naš sagovornik.

Slobodan–Boba Vujaković je 20001. godine bio osuđen na na pet godina i osam meseci zatvora , zajedno sa Daliborom Nišavićem - Čodom koji je tada dobio šest godina robije, zbog dilovanja droge. Pored toga, Vujaković je osuđen i zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i nedozvoljenog nošenja oružja.

Foto: printscreen

 

Njegov ortak Nišavić je kasnije dodatno pravosnažno osuđen na još devet godina zatvora kao pripadnik novosadskog ogranka „ zemunskog klana“.

Oslužio je kaznu, a kasnije je pominjan kao naredobodavac nekih obračuna u kriminalnim krugovima u Novom Sadu, ali ni u jednom slučaju nije bio niti osumnjičen, niti optužen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija