• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2020

14:52

DOJAVA O BOMBI U VREME SUĐENJA IVANU KONTIĆU! Zgrada hitno evakuisana!

Vesti

DOJAVA O BOMBI U VREME SUĐENJA IVANU KONTIĆU! Zgrada hitno evakuisana!

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu potvrdio je danas odluku o pritvoru u trajanju do 30 dana Ivanu Kontiću (30) donetu u rešenju o ekstradiji. Zgrada pravosudnih organa bila je na dva sata evakuisana bila zbog anonimne, lažne dojave o bombi

U toku donošenja odluke o pritvoru u novosadsku palatu pravde stigla je dojava da je u zgradi postavljena bomba pa je ceo objekat evakuisan i na teren su izašle kontradiverzione jedinice policije.

Anonimna dojava stigla je telefonskim pozivom na centralu suda oko 12:15 sati, i uputio ju je muški glas, rekla je Tanjugu portparol Višeg sud u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Nakon kontradivezionog pregleda koji su obavili pripadnici MUP-a, oko 14 sati zaposleni, stranke i građani vratili su se u sudsku zgradu.

Podsetimo, Kontić je osumnjičen da je 24. avgusta zverski prebio Miljana Mandića (28) a zatim pobegao u Crnu Goru.

Trenutno se nalazi u pritvorskoj jedinici novosadskog okružnog zatvora i sutra će biti saslušan u novosadskom Višem javnom tužilaštvu koje ga tereti za krivično delo pokušaj ubistva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija