• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2020

11:04

OTKRIVAMO! Evo ko je ranjen jutros na Vračaru i kako se dogodio ŠOK OBRT U KOME JE NAPADAČ ZAVRŠIO SA METKOM U TELU

Vesti

OTKRIVAMO! Evo ko je ranjen jutros na Vračaru i kako se dogodio ŠOK OBRT U KOME JE NAPADAČ ZAVRŠIO SA METKOM U TELU

Podeli vest

Ivan Ž. (34) ranjen je u pucnjavi u Ulici Prote Mateje na Vračaru.

Na njega je iz pištolja pucao Goran L. (51). Prvi rezultati istrage ukazuju da su Ivan Ž. i još jedan muškarac čekićem i pajserom napali Gorana u trenutku kada je on izašao iz zgrade u kojoj živi krenuo ka svom parkiranom auotmobilu.

Nakon toga, Goran je iz pištolja u nelegalnom posedu pucao i pogodio u stomak Ivana, jednog od napadača. Drugi napadač je pobegao. Ranjeni muškarac je kolima Hitne pomoći bez svesti prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. U bolnici je završio i Goran L. zbog povreda zadobijenih pajserom i čekićem. 

Foto: printscreen RTS

 


Motiv pucnjave i ranjavanja je najverovatnije naplata novčanog duga.
Ranjeni muškarac ima dosije zbog droge, dok Goran L. ima dosije zbog pranja novca, zloupotrebe službenog položaja i krivičnih dela iz oblasti privrede i korupcije.
Obavljen je uviđaj, a na licu mesta policija je pronašla pištolj, pajser i čekić. Tokom dalje istarge biće utvrdjene sve okolnosti pucnjave i ranjavanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Covek se branio. naravno da nije trebalo da saceka da ga ubiju udarcima cekicem po glavi. Postojeci zakon hitno treba da se promeni. On je jos iz doba Mire Markovic, kada su nas razoruzali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija