• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti / Informer

14.12.2020

16:23

DEVOJČICA KOJA JE PALA SA ČETVRTOG SPRATA VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Komšije pričale o nezgodi: Otac ju je u naručju doneo do automobila!

Vesti

DEVOJČICA KOJA JE PALA SA ČETVRTOG SPRATA VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Komšije pričale o nezgodi: Otac ju je u naručju doneo do automobila!

Podeli vest

Devojčica (12) koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac nakon pada sa četvrtog sprata zgrade, zbrinuta je i van životne opasnosti

Kako kažu lekari, dete ima ortopedske povrede, pod stalnim je nadzorom medicinskog osoblja i prema trenutnom stanju nije životno ugroženo.

- U toku su i druge dijagnostičke pretrage, prati se stanje unutrašnjih organa i mekih tkiva - kažu u ovdašnjem Kliničkom centru.

Kako se saznaje u ovom naselju, devojčica je sinoć, oko 20 časova i trideset minuta, pala sa prozora svog stana na četvrtom spratu zgrade u Ulici Ljubiše Bogdanovića u kragujevačkom naselju Stanovo.U stanu živi sa roditeljima i mlađom sestrom. 

Prema nekim nezvaničnim informacijama, koje su preneli pojedini mediji, devojčica je, navodno, iskočila kroz prozor kada je čula da su roditelji proveravali njene ocene u elektronskom dnevniku. Oni koji bolje poznaju ovu porodicu,pak, pričaju da je dete najverovatnije palo sa prozora dok je pokušavalo da okači novogodišnje ukrase.

Foto: Informer arhiva

- Hvala Bogu da je preživela. Nadamo se da će i nadalje sa njom sve biti u redu i to je najvažnije - pričaju stanari zgrada u Ulici Ljubiše Bogdanovića.

Komšije kažu da čim su čuli da je dete palo sa prozora odmah potrčali da pomognu.

- Jedan od komšija je odmah svojim automobilom pošao da dete odveze do bolnice. Otac ju je u naručju doneo do automobila - ispričao je Ljubomir Mutavdžić, jedan od komšija.

On priča da ih dobro poznaje i da je to dobra porodica. Kaže da je dete, srećom, palo na meko tlo, gde su travnjak i cveće ispred zgrade.

Najbitnije je, kaže, da devojčica bude dobro i da se što pre oporavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija