• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2020

07:27

Dve godine od likvidacija Vladimira Roganovića u Beču u novinama se pojavila NEOBIČNA ČITULJA

Vesti

Dve godine od likvidacija Vladimira Roganovića u Beču u novinama se pojavila NEOBIČNA ČITULJA

Podeli vest

Vladimir Roganović, visokopozicionirani član kavačkog klana likvidiran je u Beču pre dve godine.

Roganović je ubijen u centru Beča, dok je Stefan Vilotijević, koji je bio s njim u društvu, ranjen u glavu.

Roganovića ne zaboravljaju prijatelji, pa su mu na godišnjicu smrti čituljama odali poštu.

Kavčanin Radoje Zvicer je napisao:

Foto: screenshot

Čitulja za druga

"Je li ti lakše ranama, Orle i Viteže?"

Preživeo sačekušu

Inače, Zvicer je prošle godine izrešetan usred dana dok je džogirao u blizini svog stana. Dva naoružana napadača su ga presrela nasred ulice, ne prezajući ni od svedoka, ni od kamera koje su na svim objektima u okruženju. Zapucali su na vođu kavača koji je na licu imao masku, a rukama rukavice.

Napadači su na Zvicera ispalili desetak hitaca, od kojih ga je pet pogodilo. Napadače je Zvicerova supruga Tamara, koja je istrčala iz stana i zapucala na njih, sprečila da ga “overe”. Zahvaljujući njoj, vođa kavčana je živ, i prema pisanju pojedinih medija, pušten je iz bolnice.

Napadači su "smartom" pobegli s lica mesta i nekoliko stotina metara dalje istrčali iz vozila, u kom su ostavili oružje, a potom ga zapalili kako bi uklonili sve dokaze. Kasnije su uhapšeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija