• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

24.12.2020

10:13

TRAGEDIJA NA HORGOŠU! Kamiondžija stradao pokušavajući da popravi prikolicu!

Vesti

TRAGEDIJA NA HORGOŠU! Kamiondžija stradao pokušavajući da popravi prikolicu!

Podeli vest

V. S . (40), kamiondžija iz Užica, stradao je juče popodne na graničnom prelazu Reske - Horgoš, kada ga je prema nezvaničnim saznanjima "Blica" pritisnula prikolica na kojoj je pokušao da otkloni kvar

Nesreća se dogodila u međuzoni sa mađarske strane granice kada se V. S. zavukao ispod prikolice pošto mu je blokirao jedan od točkova. Više detalja o nesreći očekuju se tokom dana od srpske ambasade u Budimpešti.

Išao do Rusije

Nesrećni Užičanin, inače rodom iz Nove Varoši, stradao je na putu za Rusiju gde je za jednu firmu iz Požege prevozio robu.

Pre nego što je postao kamiondžija u Užicu je radio kao taksista, a kolege koje su u neverici dočekale vest o njegovoj pogibiji kažu da je bio profesionalac u svom poslu, odličan čovek i prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GOLFOM POKOSIO BAKU I UNUKU, a onda izazvao još jednu nesreću! Horor scena u Čačku!
Hronika

GOLFOM POKOSIO BAKU I UNUKU, a onda izazvao još jednu nesreću! Horor scena u Čačku!

U čačanskom naselju Ljubić došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su teške telesne povrede zadobile žena i devojčica. Naime, na njih je oko 15.40 naleteo crveni golf i pokosio ih dok su se kretale ulicom. Kako saznajemo, nakon udesa vozač je pobegao sa mesta udesa, da bi samo par stotina metara dalje izazvao novi udes u Bulevaru Tanaska Rajića, u neposrednoj blizini Fordovog servisa

23.12.2020

19:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija