• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Vasiljević

29.12.2020

18:46

PROVOKACIJE U SUDNICI: Optuženi stalno menjaju iskaze, kao da nikog nisu napali VEĆ SE STEFAN FILIĆ SAM UBIO?!

Vesti

PROVOKACIJE U SUDNICI: Optuženi stalno menjaju iskaze, kao da nikog nisu napali VEĆ SE STEFAN FILIĆ SAM UBIO?!

Podeli vest

Saslušanjem tri preostala svedoka, pred Višim sudom u Smederevu je nastavljeno suđenje Nikoli Bojoviću i Mitru Pandureviću, dvojici optuženih da su na smrt pretukli Stefana Filića (18) početkom februara ispred kluba “Brodolom” u Velikoj Plani

- Za nama je težak dan, ročište je trajalo četiri sata. Salušana su tri svedoka, bilo je i suočavanja sa optuženim. Njih dvojica tvrde da je jedan od mladića koji je saslušan treći učesnik kobne tuče, te da ostali pokušavaju da to prikriju, ovaj to negira…Nikola Bojović mu je drčno, usred sudnice, čak i zapretio zbog toga, sudija je reagovao.

Slušajući ovo danas, ispada da našeg Andriju niko nije napao, a da je Stefan sam sebe ubio. Toliko smo čuli razlilčitih verzija ovog događaja, oni stalno menjaju iskaze – kaže za “Informer” Javorka Marković, tetka ubijenog mladića.

Foto: J. Vasiljević

 

Nastavak suđenja zakazan je za 3. februar naredne godine, a na sledećem ročištu trebalo bi da
budu pregledani snimci nadzornih kamera sa kluba ispred koga se sve odigralo i jedne kineske
radnje, pa se očekuje da okolnosti budu razjašnjenje i poznati svi vinovnici. Očekuje se i
prisustvo medicinskih veštaka.

Naredno ročište na godišnjicu ubistva

- Sve nam je teže i teže, a sledeće ročište biće posebno stresno za našu porodicu, jer je zakazano
na godišnjicu Stefanove smrti, jer događaj je bio 2. a on je zvanično preminuo 3. februara.
Iskreno, ne znam šta bih rekla…kaže Javorka.

Dvojica optuženih pretukla su Stefana pošto je hteo da odbrani svog mlađeg brata, na koga su
nasilnici prethodno nasrnuli. Pokušao je da smiri situaciju, u čemu nije uspeo, Nikola i Mitar su
ga udarali, a nakon što je pao na pločnik, Nikola ga je šutnuo nogom u glavu.

Nesretni mladić preminuo je 30 sati kasnije od posledica povreda. Nasilnicima se sudi za teško ubistvo, za koje ja zaprećena minimalna kazna od deset godina zatvora a maksimalna je doživotna robija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija