• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

06.01.2021

07:06

Užičaninu oteli sina, on uradio neverovatnu stvar: OVO JE FILMSKA SCENA KOJA JE SVE ŠOKIRALA

Vesti

Užičaninu oteli sina, on uradio neverovatnu stvar: OVO JE FILMSKA SCENA KOJA JE SVE ŠOKIRALA

Podeli vest

Beograđanima P. M. (20) i M. M. (20) je određen pritvor do 30 dana jer su u subotu u centru Zlatibora oteli Ognjena M. (20) iz Užica i tražili od njegovih drugova 1.000 evra za otkup.

Osumnjičeni se terete za krivično delo otmice, a pritvor im je određen da ne bi uticali na svedoke.
Inače, u ovom nesvakidašnjem incidentu na Zlatiboru učestvovalo je više od 10 ljudi.

Sve je počelo tučom u petak uveče u iznajmljenim apartmanima na Zlatiboru između dve grupe mladića iz Užica i Beograda. Užičani su prvi otišli do susednog apartmana u kom su bili Beograđani, pa su se potukli s njima, a zatim su se vratili u svoj smeštaj. Međutim, Beograđani su ubrzo upali u apartman Užičana i pretukli ih palicama.


Sutradan, u subotu, Beograđani P. M. i M. M. videli su u centru Zlatibora jednog od Užičana, Ognjena M. Ubacili su ga u automobil "alfa romeo", naredivši mu da pozove prijatelje i da im poruči da odmah spreme 1.000 evra na ime štete nastale u apartmanu Beograđana. Drugovi otetog mladića su odmah obavestili Ognjenove roditelje, a njegov otac je sa prijateljem seo u auto i krenuo u poteru za Beograđanima.

Foto: Privatna arhiva

U udesu niko nije povređen: Slika sa lica mesta


Tokom filmske jurnjave po Zlatiboru, Ognjenov otac je sustigao auto otmičara i zakucao se u njih. Ognjen je iskoristio taj sudar, pa je uspeo da iskoči iz "alfe", ali otmičari su dali gas i nastavili su da beže. Međutim, Ognjenov otac nije hteo da ih ostavi na miru, već je nastavio da ih juri, pa ih je sustigao u naselju Potoci.

Tamo se u jednoj uskoj ulici opet autom zabio u njih, pri čemu je "alfa" sletela s puta i prevrnula se na bok. Ubrzo je stigla policija i uhapsila osumnjičene.
Tužilac je naložio istragu tokom koje će biti saslušani svi akteri ove drame. Ognjenov otac najverovatnije će odgovarati za izazivanje saobraćajne nezgode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Fin neki svet, i ovi što idu na Zlatibor i ovi što tamo žive.

zlatiborac

pre 3 godine

Sta misle ti Beogradjani da su Zlatiborci maciji kasalj, treba da znaju kad idu u goste da se fino ponasaju.

Mare

pre 3 godine

Zašto otac nije uhapšen takođe? Jel on policija? Ko je on da juri kolima, izaziva opštu opasnost na putu i zakucava se u drugo vozilo? Jel obučen za to? Sertifikovan? Ima rotaciju, šta? Šta da je u poteri neko pregazio pešaka ili se zakucao u drugo vozilo gde su npr. bila mala deca? Niko ovde nije cvećka, ni taj oteti, ni otimači, a ni otac. Ako ćemo svi da uzimamo zakon u svoje ruke, šta će nam policija, sud i država?

XXL

pre 3 godine

Mare ne okreći drugi obraz da lupaju po njemu čovek je krenuo u samoodbranu i da spreči nasilnike da naude njegovom sinu, a to što naša država Srbija u zakonu ne prepoznaje samoodbranu to je čist idiotluk političara koji su izglasali takav zakon da sebe zaštite.

Mare2

pre 3 godine

Onda ti gledaj kako ti otimaju sina a nema policije a možeš ga spasiti. Nemoj ga spasiti. Da li bi mogao da živiš s tim?? Nijedno pravilo nije iznad života naših bližnjih a u ovom slučaju tek nije.

Zoran Vu

pre 3 godine

Sta je beogradjani, mamicu vam jebem... ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija