• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

05.01.2021

12:20

RODITELJI MALE MONIKE SA SUZAMA U OČIMA: Posle donošenja istorijske presude IMALI SU ŠTA DA PORUČE MALČANSKOM BERBERINU

Vesti

RODITELJI MALE MONIKE SA SUZAMA U OČIMA: Posle donošenja istorijske presude IMALI SU ŠTA DA PORUČE MALČANSKOM BERBERINU

Podeli vest

Ona je prokomentarisala da to što Jovanović nije prisustvovao izricanju presude predstavlja kukavički čin

Odmah nakon izricanja presude doživotne kazne zatvora Ninoslavu Jovanoviću, poznatom kao Malčanski berberin, za zločin koji je počinio prema maloletnoj devojčici iz okoline Niša, oglasila se i njena majka Aleksandra.

Sa suzama u očima ona je stala pred kamere i mikrofone, ispred sundnice gde je tačno u 11 sati pročitana presuda za otmicu devojčice koja se dogodila krajem 2019. godine i zlostavljanje koje je potom usledilo.

- Mi smo presrećni, danas smo završili jedan deo, ne jedan deo, bukvalno sve. Napokon smo olakšali svoju dušu, olakšano je i mojoj ćerki i svoj deci, da sprečimo još neko zlostavljanje deteta. Hvala sudu, hvala svima, hvala policiji koji su bili sa nama... - kazala je Aleksandra K.

- Ali strah je bio, da li će biti donesena ta odluka, nisam bila sigurna. Naravno da mi je lakše, napokon da bude presuda. Srećno ću saopštiti vesti ćerki, jer je ona čekala ovaj dan, da on dobije ono što je zaslužio - kazala je majka.

Na pitanje o stanju devojčice kratko je odgovorila.

- Ne može nikad biti dobro. Ja kažem njegova presuda je minimalna za ono što je ona doživela i sa čim će da se bori do kraja života - kazala je Aleksandra.

Foto: Informer.rs

 

Ona je prokomentarisala da to što Jovanović nije prisustvovao izricanju presude predstavlja kukavički čin.

- Trebalo je da bude tu, jer je on to sve uradio, ali njegova odluka. Samo je pokazao da nije čovek. Trebalo je da bude tu, da čuje svoju kaznu - kazala je majka devojčice.

Presudu je prokomentarisao i devojčicin otac Robert.

- Mislim da je cela Srbija ovo iščekivala, tako da sam prezadovoljan presudom. Ja sam ovo iščekivao, sve vreme sam imao poverenje u sud. Mislim da je ovo najmerodavnija presuda koja je trebalo da bude za njega, s obzirom na to da je višestruki povratnik, da se ne bi desilo nekom drugom detetu kao što se desilo mojoj ćerki - kazao je otac.

Otac iskazao zahvalnost Igoru Juriću

On se zahvalio i Igoru Juriću, na čiju inicijativu je i donet zakon kojim je omogućena doživotna kazna zatvora.

- Hteo bih da zahvalim Igoru Juriću, on je veliki čovek, on je zaslužan za ovu kaznu, koju je Ninoslav Jovanović dobio, da njega nije bilo sigurno je da ovaj čovek ne bi dobio doživotnu kaznu zatvora - kazao je Robert.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija