• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

15.01.2021

10:11

POLICAJCI UBOLI BINGO: Zaustavili drogiranog vozača, vozio je bez vozačke dozvole, a za njim je raspisana i poternica, EVO ZAŠTO

Vesti

POLICAJCI UBOLI BINGO: Zaustavili drogiranog vozača, vozio je bez vozačke dozvole, a za njim je raspisana i poternica, EVO ZAŠTO

Podeli vest

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Pripadnici saobraćajne policije, na auto-putu Beograd-Šid, kod Surčina, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili su vozača automobila "ford fijesta" koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je kontrolom utvrdila i da 25-godišnji vozač ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila kao i da je vozio automobil čija je registarska nalepnica istekla.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Takođe, proverom je utvrđeno da se radi o vozaču za kojim je bila raspisana potraga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Kako se sumnja, on je tokom prošle godine u Novom Beogradu krao bakarne kablove koji su u vlasništvu javnih preduzeća i potom ih prodavao kao sekundarne sirovine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija