• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

18.01.2021

08:00

DANAS SAHRANA UBIJENIH U SJENICI, PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI! Ovakvu tragediju niko ne pamti, brat ubijenog Fehima ZA NEKOLIKO SEKUNDI OSTAO BEZ PORODICE!

Vesti

DANAS SAHRANA UBIJENIH U SJENICI, PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI! Ovakvu tragediju niko ne pamti, brat ubijenog Fehima ZA NEKOLIKO SEKUNDI OSTAO BEZ PORODICE!

Podeli vest

Na seoskom groblju u Rasnu na Pešterskoj visoravni danas u podne biće sahranjeni Bisera Šemović (30), njeni roditelji Fehim (64) i Šefka (60) koje je ubio Biserin bivši suprug Enedin Turković (44). U isto vreme ali na groblju u selu Doliće biće sahranjen Enedin Turković koji se ubio nakon masakra koji je počinio u kući bivše tazbine. Na teritoriji opštine Sjenica danas, 18. januar 2021. proglašen je danom žalosti

 

Teške telesne povrede zadobio je i Biserin rođeni brat Bekim kojeg je bivši zet nekoliko puta pucao u predelu grudnog koša i ruke, a lakše je povređeno i dvoje komšija porodice Šemović koji su pogođeni u noge.

Fehimov brat Ramiz za Informer je rekao da još ne može da poveruje da je u roku od nekoliko sekundi ostao bez pola porodice.

- Šta da vam kažem? Nemam reči... Sušio sam kosu kada me je sin nazvao i rekao mi da odem do brata i vidim šta se to dogodilo. Imao sam šta i da vidim. Niko ne zna zašto se ovo dogodilo, ali baš niko - kazao je Ramiz za Informer.

Foto: A.Grbović

Mesto zločina

Ova porodična tragedija dogodila se u subotu oko 11 sati. Tada je Enedin automobilom došao do kuće svoje bivše supruge i počeo da puca. U dnevnoj sobi, hicima iz pištolja za koji je imao dozvolu, ubio je Biseru, Fehima i Šefku, ranio Bekima i dvoje komšija, a sve vreme u susednoj sobi bila su njegova i Biserina deca koja su čula krike, zapomaganje i pucnje.

Foto: Informer

Enedin Turković

Turković je posle ovog zločina automobilom pobegao u svoje selo Doliće koje je od Rasna udaljeno 15 kilometara. Tamo se u šumi, u jednom šipražju, krio šest sati. Sve vreme za njim trajala je potraga. Šire područje ovog i drugih sela nadletala su dva helikoptera MUP. Kada su pripadnici policije i žandarmerije stegli obruč oko njega, Turković je u sebe ispalio hitac i ubio se.

Foto: A.Grbović

Mesto gde je Enedin sebi oduzeo život

Bisera i Enedin godinama su živeli i radili u Berlinu. Razveli su se prošle godine, a sud je decu dodelio majci. 

Bisera je na odmor u Rasno, kod svojih roditelja, došla pre mesec dana, a Enedin u svoje selo Doliće stigao je pre mesec ipo. Na dan masakra Bisera i dvoje dece trebalo je da se vraćaju za Nemačku, a koji dan kasnije tamo je trebalo da otputuje i Enedin. Policiji, kako saznajemo, Bisera nikada nije prijavljivala svog bivšeg supruga, niti je nadležnim organima poznato da je u njihovim međusobnim odnosima nakon razvoda bilo problema. 

Foto: Informer

Fehim (64), i Šefka (60) i Bisera (30)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija